brandforebyggende udstyr

Ifølge National Fire Protection Association ( NFPA ) , i 2008 , reagerede brandvæsenet i USA til næsten 1,5 millioner brande . Brande i boliger resulterede i dødsfald blandt næsten 3. 000 personer , der tegnede sig for 83 procent af civile brand dødsfald , rapporterer NFPA . En bred vifte af udstyr er til rådighed for at forhindre brande i at ske , eller , hvis de opstår , i at sprede sig

Brandslukkere


Transportable ildslukkere er nemme at opbevare og bør holdes i en let tilgængelig placering . Disse enheder bruges til at slukke mindre brande , eller hjælpe med at kontrollere en større brand , indtil brandvæsnet kan ankomme . En håndildslukker har en pin i toppen , som , når trukket fra håndtaget giver ildslukker til decharge. Grebet skal være klemt langsomt og decharge rettet mod bunden af flammen til at slukke det brændstof, fodring flammerne . Decharge bør sprøjtes frem og tilbage hele tiden , indtil ilden er helt ude .

Early Warning Smoke Detection Systems


Air prøvetagning brandovervågningssystemer arbejde døgnet rundt til konstant at tjekke for usynlig biprodukter af materialer , der kan danner en brand , for at fjerne det, før det sker . Ifølge de amerikanske kemi , "early warning røg detektionssystemer har vist sig at reducere risikoen for dødsfald som følge af brande med næsten 50 procent . " En røgalarm er en test knap , der bipper eller ringer højlydt , når der trykkes . For at sikre, at et røgdetektions system vil arbejde i en tid med akut , bør alarmen testes to gange om året , og batterierne bør udskiftes , hvis testen alarmen ikke lyde.

Pre -action sprinkleranlæg


Sprinkler brandsikringssystemer er knyttet til en vandforsyning rørsystem og kan sprede den nødvendige mængde vand på flammerne . Denne form for opdagelse er aktiveret og fungerer på sine egne , men det er vigtigt at have en installeret i alle husets rum for at forhindre en brand i at sprede sig .

Gasdetektorer


Gasalarm systemer overvåge forskellige gasser inden for et område til at påvise tilstedeværelsen af gasudslip , såsom når visse ovne er tilbage på over en periode . Mange gasser , såsom kulilte , der er målbart at et menneskes lugtesans , men en gasdetektor lyde, når en placering der skal evakueres , før nogen endnu opkald 911 . Gasdetektorer er normalt batteri drives derfor at skifte batterier to gange om året holder detektoren klar til vellykket aktivering , hvis en situation kræver det .

Skum brandundertryknings Systems

En skumslukker system adskiller brændstof fra luften ved at undertrykke flammerne og kvælning branden . Lavet af en kombination af kemikalier , som kan styre og eliminere brande forårsaget af genstande samt gasser , kan skummet holder sit fulde potentiale i 10 år, før brug sin skum patron skal udskiftes . Forbrugere , der køber en skum bør skrive udløbsdatoen med en permanent markering på siden af suppressor og sørg for at få udskiftet patronen før denne dato er nået .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.