brandsikkerhed officersuddannelser

Brandsikkerhed officerer kan spille flere forskellige roller i en brandstation . I mange tilfælde er de ansvarlige for udvikling og implementering sikkerhedsuddannelse for kolleger officerer . Brandsikkerhed officerer også tjene offentligheden , der deltager i brandforebyggelse aktiviteter og lokalsamfundet uddannelse

Betydningen


Fire Department Safety Officers Association udviklet uddannelsesprogrammer til fremme af professionalisme blandt betalt og frivillig brandfolk . De standarder, der blev udviklet af en bestyrelse på brandfolk fra hele landet og gennemgået af deres jævnaldrende .

naturligvis arbejde


Enkeltpersoner interesseret i at blive certificeret sikkerhedsrepræsentanter skal kontakte FDSOA for hensigtsmæssige undervisningsmaterialer . Uddannelsen er designet til at være afsluttet i hjemmet ved et program, hvor du studerer i dit eget tempo .

Undersøgelse


Efter afsluttet kursus arbejde , kan ansøgerne indgive et andragende til FDSOA til certificering ved at indsende en undersøgelse ansøgning . Eksamen får fem gange om året , ifølge FDSOA konferencen tidsplan . Kandidaterne har brug for en score på 70 procent eller højere for at passere .

Uddannelse Resource


Den FDSOA tilbyder certificering uddannelse for sundhed og sikkerhed officerer og hændelsen sikkerhed officer .Brandvæsen Safety Association

522 St. Louis Ave .

Collinsville , IL 62234

618-344-2595

fdsoa. org


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.