fordelene ved dyreforsøg i udviklingen af nye produkter

Du skal bruge:
evakueringsplan
. Kontaktoplysninger til de lokale første responders .
Kort over anlægget .
En liste med alle beboere .

Dyreforsøg synes grusomme og unødvendige i et teknologisk avanceret samfund . Hvorfor forskerne stadig bruge den ? Da de alternativer er overvejet, dette emne bliver mere komplekst , end det ser ud ved første øjekast . Fremskridt der gøres for at bruge dyreforsøg metoder mindre , når nøjagtighed vil ikke blive bragt i fare . Afgørende er, at nøjagtigheden er fundet mere med dyreforsøg i mange tilfælde .

Tidligere Fordele


Historisk set har brugen af dyreforsøg været knyttet til helt klare fordele for mennesker . Ifølge Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health ( JHSPH ) , var dyreforsøg involveret i udviklingen af vacciner mod polio , difteri , mæslinger, fåresyge , røde hunde , kighoste , og hepatitis . Uden dyreforsøg , kan vi stadig være uden insulin for diabetes patienter , eller har noget svar på behovet for organtransplantation , hofte udskiftninger , pacemakere , eller koronar bypass operation . Fremskridt der er gjort i kampen mod aids og Alzheimers måske ikke have været foretaget . Dens fordelagtige resultater , at alle stadig nyder godt af , støtte brugen af dyreforsøg .

Nøjagtighed


Den menneskelige krop er et komplekst sæt af systemer . På JHSPH , føler mange forskere , at for lidt viden om hvordan alle disse systemer interagerer og påvirker hinanden . Computermodeller eller simulationer viser ikke menneskelige reaktioner på samme måde nok til at give præcise oplysninger om sikker brug af produkter eller procedurer . Den fordel, dyrene tilbud er , at de i højere grad ligner dem, komplekse systemer end en model gør . Forskere vælge dyr , der ligner menneskets dna eller cellulære strukturer at resultere i , der skulle nøjagtighed . Akut toksicitet eller kronisk toksicitetstest er ofte metoder under beskydning . Den tidligere test analyser skader, hvis et produkt sprøjter på huden eller i øjnene slugt, eller . Sidstnævnte test ser ud til på lang sigt effekter fra brugen eller eksponering , finde kræftfremkaldende stoffer , fødsel-defekt kilder og udviklingsmæssige abnormitet farer .

Flere Fordele


Et mere fordel af dyreforsøg er , at de fleste dyr livscyklus er kortere end mennesker "i de fleste tilfælde. Af denne grund , kan forskerne lære , hvad langsigtede , generationsskifte virkning et produkt eller en proces kan forårsage . Dette er, hvordan produkter, der forårsager fosterskader er identificeret , f. eks . Også en betydelig fordel er , at forskerne kan styre variabler lettere i dyr end i mennesker , hvilket fører til mere pålidelige resultater . Dette vil omfatte den type eller mængden af mad , temperatur , mængden af motion , og så videre . Igen, da dyrene ofte ældes hurtigere , behøver forskerne ikke nødvendigt at kontrollere disse variabler , så længe de ville være nødt til med mennesker .

Nuværende Alternativer


Aktuelle alternativer der findes , men de er ikke en mirakelkur . Computermodeller eller simuleringer er begrænset i , hvor godt de repræsenterer den menneskelige krop . Et andet alternativ er at bruge in vitro tests, hvorved menes anvendelse af levende væv i reagensglas . Nogle stadig protest mod, at dette er torturere levende organismer . Test kan ske på menneskers frivillige , således at viden er specifik for mennesker , og de involverede var bekendt og villige . Ifølge " Siden Du Spurgte-Alternativer til dyreforsøg , " for organisationer som den institutionelle Animal Care og Brug udvalg arbejde for at " forfine , reducere og erstatte " dyreforsøg . Det betyder at de forsøger at udvikle test , der skaber mindre eller ingen smerter for dyret end i tidligere test -metoder . De støtter også test , der reducerer antallet af dyr , der er involveret , mens der ikke skævvridning testresultater , og test at ordet " nonanimal " fag eller mindre udviklede dyrearter . Udvalget skal godkende hver test . Draize -test, som dryppede elementer i kaniner øjne som en måde at teste for akut toksicitet , for eksempel , bliver nu brugt langt mindre .

Alternativer Vildledende

JHSPH advarer om, at nogle selskaber annoncere, at deres produkter er " grusomhed fri ", men nøje analyse er behov for her. Ofte er disse produkter var fremstillet med ingredienser købes fra en kilde , der allerede havde gjort dyreforsøg på dem . Så mens det sælgende selskab ikke har gjort disse test , har produktet ikke få udviklet uden dyreforsøg . Dette er ofte tilfældet i kosmetiske produkter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.