førstehjælp kit liste

Disaster kan finde på noget andet. Oversvømmelser, orkaner , jordskælv , kan tornadoer ødelægge byer , amter eller endda hele regioner af landet i et par dage . Sådanne begivenheder altid medføre skader på mange enkeltpersoner . Men i den omstændighed af en nødsituation , har brug for folk mere end medicinske forsyninger til at overleve . De har brug for kilder til mad , vand og andre materialer for at få ved , indtil situationen forbedres .

Vand


Det mest afgørende element for menneskets overlevelse er vand . Mens borgerne kan overleve i dage eller uger uden mad , selv en dag uden vand tager en massiv vejafgift . I tilfælde af en stor katastrofe , navnlig i en lavere befolkning område , kunne forsyningslinjer skæres og ressourcer begrænsede . Føderale katastrofe organer såsom Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) foreslå at holde vand nok på hånden i tre dage ( en gallon per person per dag ) .

Food


Efter vand , de mest basale behov en person har er mad . FEMA anbefaler at have tre dage værd af ikke-letfordærvelige emballerede eller dåsemad . En god akut førstehjælp kit vil også have en ikke-elektrisk dåseåbner så godt.

Lys og elektronik


En storstilet katastrofe ofte resulterer i et tab af magt , som kan tage timer , til dage eller uger tilbage . Af denne grund , at holde en lommelygte helst en hånd krank en , der ikke er afhængig af batteriskift , er en fordel . FEMA klassificerer en lyskilde som en integreret del af akut førstehjælpsudstyr . Regeringsorganer også rådgive aptering nødhjælp førstehjælpstaske med radioer til at bo underrettet om de seneste nyheder .

Tøj og Shelter


I tilfælde af, at huse er ødelagt , kan det være nødvendigt for folk at give deres egen husly . Et par ændringer af tøj , tæpper og soveposer er alle afgørende for en god nødsituation kit , især i et område med ekstreme vejrforhold . Derudover anbefaler føderale agenturer, der materialer som plastik og gaffatape til at bygge en midlertidig husly indtil respons personale ankommer .

Førstehjælp Materialer

Enhver akut førstehjælp kit bør have en mindre medicinsk kit . Selvklæbende bandager , medicinske tape , aspirin , gaze og sprit er kritiske elementer i en sådan et kit .

Vigtige oplysninger

I tilfælde af en nødsituation , anbefaler føderale tjenestemænd, der vigtige oplysninger såsom katastrofebistand kontakter , gør og modeller af nødvendige medicinske udstyr og finansielle oplysninger , såsom bank-og kreditkortnumre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.