hospital stråling og sikkerhed

Stråling benyttes på hospitaler til at generere CT scanninger og røntgenbilleder og til behandling af kræft ikke-kirurgisk ved at målrette og destruere kræftceller . I store doser er stråling farligt og kan have skadelige biologiske bivirkninger . For at minimere farerne ved stråling , hospitaler skrive strålingssikkerhed retningslinjer for deres personale

Træning


De fleste sygehuse kræver at medarbejderne har en eller anden form for stråling sikkerhedsuddannelse . For dem, der ikke håndterer stråling , kan det være i en almindelig biosikkerhed kursus . Medarbejdere , der kommer i kontakt med stråling tager typisk en særskilt og længere forløb . Sygehuse kræver ofte et genopfriskningskursus hvert år .

Mærkning


Korrekt mærkning er nøglen til strålingssikkerhed . Mærkning af alle radioaktive stoffer og stråling affald forsikrer , at andre kender materialet er farligt . Fordi stråling henfalder over tid , er det også vigtigt at dato alt affald og radioaktive produkter . Disse materialer skal opbevares i et særligt stråling område for at forhindre andre materialer fra at være angrebet .

Overvågning


Ifølge Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) , kan medarbejderne ikke har en årlig bestråling på mere end 5 rem om året på hele kroppen eller 50 rem om året på ekstremiteter . OSHA kræver hospitaler til at overvåge eksponering af alle medarbejdere, der arbejder med stråling for at sikre at de ikke overstiger denne dosis . Hver medarbejder , der håndterer radioaktive materialer har en film badge , at foranstaltninger stråling til at registrere kroppens samlede bestråling . En film fingerring foranstaltninger dosis af stråling på ekstremiteterne . Sygehuset sikkerhed officer indsamler badges og ringe hver par måneder , og vurderer medarbejderen bestråling.

Minimer eksponering


OSHA kræver medarbejdere at bære handsker ved håndtering af radioaktivt produkter . Dette minimerer hudkontakt med farlige stoffer. Hertil kommer , spredte medarbejdere , der udfører billeddiagnostik eller andre teknikker , der kræver stråling, er beskyttet af bly skjolde og skal vedligeholde en sikker afstand fra kilden til eksponeringen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.