hvad er USDA regler for transport af mælk ?

Den amerikanske landbrugsministerium har anbefalet krav til transport af mælk og fløde , men den tillader statslige reguleringsorganer til at skabe deres egne regler baseret på anbefalingerne . USDA krav dækker alt fra produktion af mælk til mærkning og opbevaring af mejeriprodukter fremstillet af det .

mælkejunger


Mælk skal transporteres fra malkekvægsbedrifter til planter i mælkejunger , der nemt kan rengøres og repareres . USDA anbefaler også , at design skal problemfri med paraply låg . Du skal være i stand til nemt inspicere dåserne , så de er sundheds- og fri for åbne sømme , revner eller rust . Mælkejunger bør kun bruges til transport af mælk eller fløde og intet andet .

Køretøjer


Køretøjer, der anvendes til transport af mælk og fløde vedlægges til at beskytte mælk eller fløde fra varme , støv og andre ugunstige forhold . Hvis mælken dåser skal stables , skal køretøjet have plankerne eller stativer . Endelig bulktanke på lastbiler kan kun bruges til at transportere mælk eller fløde og intet andet .

Bulk Tanke


Den bulktanke kan ikke have revner eller åbne syninger , der tillader væske ind i interiøret skallen . Det indvendige skal skal være lavet af rustfrit stål , så det ikke vil spænde eller hænge . Det bør også være i stand til at tømmes fuldstændigt . Det overflader, der kommer i kontakt med mælk eller fløde skal være glat og let rengøres . Ind-og udløb af pumpen og slangen skal have et støvdæksel og holdes i et lukket område med en tætsiddende dør .

Overførsel FRA SAMLETANKE


Mælk skal overføres fra en lagertank under hygiejniske forhold . Rørene skal være lavet af rustfrit stål eller en godkendt slange . Når den ikke er i brug, skal røret være begrænset.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.