hvad er farerne ved landbaserede bærbare telefoner ?

Land-baseret bærbar telefoner opererer med radiobølger i stort set samme måde som mobiltelefoner gør . Den eneste virkelige forskel er intervallet en bærbar telefon bølger . Men det betyder, at striden om radiofrekvens og de mulige sundhedsskadelige virkninger af eksponering fra mobiltelefoner er også sandt for dem , der bruger land-baseret bærbar telefoner .

Radio Waves


Ved hjælp af en land-baseret bærbar telefon udsætter dig for radiobølger . Hyppigheden af disse bølger er meget lig bølgerne bruges af mobiltelefoner . Disse radiobølger interagerer med din krop og få din væv til at varme op . Der er ikke nok varme genereret af den faktiske telefon , men det radiobølger kan forårsage vibrationer , der skaber varme og molekylære forandringer i din krop . Still-udokumenterede teorier hævder , at sætte en mobiltelefon til dit hoved ville vække væv der og i sidste ende medføre hjernetumorer med nok eksponering .

Side Effects


Der er mange almindelige bivirkninger af eksponering for disse radiobølger , ifølge Dr. Joseph Mercola , forfatteren til en naturlig sundhed nyhedsbrev . En kort liste over de fysiske bivirkninger omfatter træthed , søvn forstyrrelser , og ændrede hukommelsesfunktion og rumlig bevidsthed . Mercola siger videre, at der kan være yderligere faktorer , der giver disse bølger til at bidrage til Parkinsons sygdom , autisme og Alzheimers sygdom samt senilitet . Selv om der ikke er beviser for at sikkerhedskopiere alle disse teorier , ville mange mennesker hellere ikke tage risikoen og begrænse deres mobiltelefon brug i overensstemmelse hermed .

Forskning


Der er igangværende forskning i faren ved radiobølger genereret af land-baseret bærbar telefoner . Disse undersøgelser har fundet konkret bevis på, at humane væv og proteiner stimuleres og ændres ved udsættelse for disse radiobølger og frekvenser , men forskningen har ikke bestemt disse ændringer " virkninger på den menneskelige krop. Dr. Mercola tager den holdning, at det ville være en fejltagelse at se bort fra de potentielle disse radiobølger har for at forårsage skader .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.