hvordan gør skimmel gør brød uspiselig ?

Forme er små levende organismer, som har brug for en plante eller et dyr, vært på at leve og vokse . Mold kan tage form af grønne pletter på brød , en hvid støv på ost eller en hvid fuzzy belægning på frugt eller kogte fødevarer , der har siddet for længe i køleskabet , hvilket gør dem ikke længere sikkert at spise

Du skal bruge: .
evakueringsplan .
Kontaktoplysninger til de lokale første responders .
Kort over anlægget .
. Liste over alle beboere nu!

Hvordan Mold vokser og spreder


Ifølge det amerikanske Department of Agriculture 's Food and Safety Inspection Service , "I mange forme , kroppen består af : rod tråde invaderer den fødevare, virksomheden lever af , en stilk op over maden , og sporer , der danner for enden af stilken . " De sporer spredes med vinden på samme måde blomsterfrø er blæst på tværs af et felt .

Nogle Mold Navne


Der er mange forskellige typer af støbeforme , men mange har navne , der er velkendte for mange mennesker . Disse omfatter . monilia , Fusarium , og Penicillium Monilia er svampen ansvarlig for gær infektioner hos mennesker , Fusarium er en svamp , der invaderer vegetabilske afgrøder . og Penicillium er svampen , hvorfra antibiotika penicillin fremstilles

Farerne ved Mold


USDA , at forme er farligt at spise , fordi de kan forårsage allergiske reaktioner og vejrtrækningsproblemer . Forme kan udvikle giftstoffer , såkaldte mykotoksiner , der kan forårsage sygdom . Selvom du ikke kan se dem , kan disse giftstoffer være dybt inde at skive brød , hvor formen rod tråde er trængt ind .

Levevilkår


Molds findes overalt , og de trives i varme fugtige omgivelser , såsom som indersiden af brødet indpakning på fugtige dage . Forme også vokse , men langsommere , i fødevarer i henhold køleteknik.

Safe Molds

De forme , der anvendes i ost fremstillingen er sikkert at spise . Eksempler kan nævnes formen findes i Blå og Gorgonzola ost , og den hvide afstøvning om Brie og camembert oste . Denne regel gælder ikke for andre oste , der skimmel udvikler sig over tid fra mødet for lang . Ifølge Mayo Clinic Nutritionist Katherine Zeratsky , dette mug vokse på hårde eller semi-bløde oste skal skæres væk, hvilket gør resten af osten sikkert at spise .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.