hvordan man kan forbedre byparker , legeområder & grønne områder

Udvikling af lokalsamfundet omfatter mere end blot bygninger og virksomheder . Fællesskabet har også omfatter de områder, hvor folk spiller og lever . Byparker , legepladser og grønne områder er alle komponenter i et fællesskab , og hver tjener sit eget formål i at gøre samfundet til et bedre sted samlet . Der er tidspunkter, hvor hver af disse samfund områder trænger til forbedring og renovering på grund af destruktion eller bare generel slitage . Du kan tage en aktiv rolle i at få samfundet områder som parker og legeområder forbedret ved at blive involveret og beder om hjælp .

Du skal bruge:
Digitalkamera
. Computer .
Kontaktoplysninger for statslige og kommunale myndigheder.1 .
Besøg områder . Gør udvidelse lister og tage billeder af alt i byparken , legeplads eller grønne områder . Tag flere billeder af områder , der kræver opmærksomhed eller er områder anledning til bekymring. Dokumentere alt i området og gøre notater om de ting der er rigtige og i orden . Oprette en særskilt liste detaljer områder, der kræver forbedring.
2 .
Kontakt den lokale regering , hvor området er beliggende . Spørg om, hvilken stat eller lokale myndigheder agentur er involveret i forvaltning og vedligeholdelse af området . Gør notater om de steder , du bliver nødt til at kontakte vedrørende foreslået forbedringer af området .
3 .

Skriv et brev om det pågældende område . Giv specifikke detaljer om området og listen, hvis den i øjeblikket bliver brugt som en bypark , legeplads eller grønne områder . Medtag de oplysninger, du skrev ned , når du har besøgt stedet og vedlægge billeder taget dokumenterer de pågældende områder .
4 .
Lav en særskilt liste skitserer anbefalinger af forbedringer . Du for eksempel til en legeplads ville listeelementer , såsom nye bænk , nye glidebræt , malerarbejde af toiletter anlæg eller erstatte græs og buske . Være detaljeret og konkret om , hvad behov udskiftes , renoveret , tilføjet eller fjernet fra området og skrive præcis , hvorfor anmodningen er gjort .
5 .
Send brevet til din lokale og statslige forvaltning kontorer for EU- og økonomisk udvikling . Følg op Deres brev med et telefonopkald 10 hverdage efter du har sendt brevet . Anmode om at få en in- person møde med en repræsentant med ansvar for finansiering park og legeplads forbedringer .

6 .
mødes med alle samfundsledere og udvikling af lokalsamfundet agenturer i dit område , der har direkte ansvar til parken eller område du arbejder på at forbedre . Gør optrædener på alle møder er åbne for offentligheden og tale med de lokale medier om dine bekymringer og mål . Spørg de lokale erhvervsliv og lokale ledere for rådgivning og økonomisk støtte til at hjælpe dig med at nå dit samfund område mål .

gode råd og advarsler


 • Kommuniker tydeligt og professionelt , når det drejer med regeringen og erhvervsledere i dit område .
 • Må ikke anmode om økonomiske midler , at du agter ikke at anvende for at bruges til at sikre de midler .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.