hvordan man kan gøre sikkerheden bingo for arbejde

Sikkerhed bingo er en motiverende spil , der øger sikkerheden bevidstheden på arbejdspladsen. Konceptet ligner traditionelle bingo . Hver medarbejder modtager en plade i starten af spillet , og et tal trækkes hver dag , indtil nogen laver en bingo og tjener en præmie . Numre er generelt udstationeret i en medarbejder bryder rummet, så alle kan tjekke deres bingo kort dagligt. Når en medarbejder lider en forebyggelige arbejdsskade , slutter spillet og alle får nye kort . Selvom bingo er sjovt at spille på sin egen , er incitamentet til at vinde en præmie bliver også en ubevidst påmindelse for medarbejderne at følge sikkerhed protokol .

Du skal bruge:
Bingo kort
. Bingo nummer dispenser .
Computer .
Printer.

Papir .
Dry- slette bord .
Whiteboardpenne .


1 .

Brug et tekstbehandlingsprogram til at oprette en flier annoncerer starten på en sikkerheds- bingo program . Hang disse piloter i de ansattes områder at tegne interesse .
2 .
Beslut hvad prisen sikkerhed bingo vinderne skulle modtage. Hvis du vælger at tildele kontanter , check med din menneskelige ressourcer afdeling for lønningslisten forordninger om pengepræmier . Præmier kan også kræve budget godkendelse .
3 .
Fordel regler plader og bingo kort til afdelingsledere . Hold en ledernes møde for at drøfte gennemførelsen af programmet. På den udpegede startdato , bør ledere give et kort til hver medarbejder og forklare , hvordan sikkerheden bingo fungerer .

4 .
Hæng en tør-slette bord i den ansattes pause rummet . Skriv "Safety Bingo " øverst på brættet . Tegn en linje ned midt på brættet for at oprette to sektioner . På den ene side , skriver " Dagens nummer. " På den anden side , skrive " dage uden en Lost Time Accident . " Post sikkerhed bingo regler og en sikkerheds manual ved siden af brættet.
5 .
Opdat¨¦r bestyrelsen hver dag med de nykaldede bingo antal og dage uden en ulykke . Hold et regneark med numre ringede og send denne ved siden af brættet, så medarbejderne kan kontrollere, om numrene de savnede på deres fridage .
6 .

Fortsæt kalde numre hver dag , indtil enten nogen vinder eller kommer til skade på grund af ikke at følge sikkerhedspolitik .
7 .
Skriv vinderens navn og afdeling på brættet til at annoncere en ende på den første runde af sikkerheden bingo . Fortsæt med et nyt spil og nye pris .
8 .
Tør brættet rent og fjerne listen over tidligere numre efter en støtteberettiget skade . Saml bingo kort fra alle medarbejdere og starte spillet forfra.

gode råd og advarsler


 • Hvis pengepræmier ikke er muligt, benzin kort eller købmand gavekort er nyttige valg .
 • Da antallet af dage uden en ulykke stiger , øger prisen dusør for hver efterfølgende spil som et incitament til at fortsætte med at blive sikker . For eksempel , hvis det første spil har en $ 25 præmie kunne det andet spil har en $ 50 gevinst.
 • Vær sikker på at forsyne ledere med nok bingo kort at give til nye medarbejdere .
 • Selv om sikkerheden vil være på medarbejdernes bevidsthed på grund af det incitament prisen , bør ledere fortsætte med at drøfte god sikkerhed vaner i personalemøder .
 • Bestem på forhånd, hvad kvalificerer som en godkendt skade at afslutte spillet . Ikke alle arbejdsskader der skyldes manglende overholdelse af procedurer , så sørg for at skelne .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.