hvordan man kan rense op efter en orkan

En orkan er en naturkraft , der forlader en sti af ødelæggelse bag i sit kølvand . Orkaner , såsom orkanen Katrina , kan forårsage ødelæggelse , der bliver hængende i årevis , da oprydning og genopretning proces kan tage lang tid at opnå. Umiddelbart efter en orkan indebærer indledende oprydning og genopretning at vende tilbage området til en stat , der er beboelig , men alt rydde op er en mere dybtgående proces, der tager både tid og kræfter

Du skal bruge: .
Vand emhætte .
Spande .
Håndklæder .
Flaskevand .

Nødsituation overlevelse kit .


1 .
Retur til orkanen websted , når du har fået clearance ved akut embedsmænd til at gøre det . Ikke vender tilbage for at begynde at rydde op efter en orkan , hvis du ikke har tilladelse til at blive i området . Følge instruktioner og holde sig ude af orkanen stedet, indtil det er fuldstændig sikkert at vende tilbage . Tjek med lokale embedsmænd , hvis du ikke er sikker på , om det er sikkert at vende tilbage .
2 .

Tag beskyttende tøj som engangshandsker , lange bukser , langærmet t-shirts, sokker , gummistøvler og en engangs ansigtsmaske . Holde så meget af din hud væk fra oversvømmelser farvande , der blev aflejret under orkanen . Ophold hydreret mens oprydning og drikke flaskevand . Tage hyppige pauser og arbejde med mindst én anden person for sikkerheden.
3 .
Tag billeder og skrive noter om de skader, af forsikringsmæssige grunde . Må ikke rydde op noget før du tager billeder for at dokumentere skader forårsaget af orkanen.
4 .
Fjern og bortskaffelse af alle elementer , der ikke kan rengøres grundigt og desinficeres . Afhænde drywall og brædder , der blev fordrejet i vandet skader forårsaget af orkanen . Bortskaf madrasser , puder , tæpper og møbler , som blev vandet logget under orkanen .

5 .
Lav en separat bunke af elementer, der kan tages behørigt hvidvaskes såsom tøj . Brug plastic skraldeposer til transport af disse elementer til et sted, hvor de kan rengøres og desinficeres . Rengør poster . Brug blegemiddel eller andre desinficerende at dræbe bakterier .
6 .
Rengør hårde dukkede områder efter bløde overflade elementer er fjernet fra området . Brug vaskemiddel eller en klorinopløsning at desinficere alle områder . Fortsæt rengøring og bruge en vand emhætte for områder , hvor vand sammenlægges såsom lavtliggende områder og kældre . Dump udvundet vand væk fra de vigtigste område for at forhindre yderligere forurening .
7 .

Tør området ved at åbne vinduer , der kører en affugter og kører fans . Vende tilbage til området med jævne mellemrum for at kontrollere processen med tørring alt ud .

gode råd og advarsler


 • Hold en liste og billeder af alle skader forårsaget af orkanen i et sikkert område ikke er beliggende i området påvirket af orkanen .
 • Forsøg ikke at indtaste en orkan beskadiget område uden at have indhentet tilladelse hertil på grund af sikkerheds-og sundhedsmæssige betænkeligheder .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.