hvordan man kan teste luft for asbest

Asbest er en fiber materiale, der anvendes til dets styrke og modstandsdygtighed over for varme . Asbestmaterialer frigivelse mikroskopiske fibre i luften , som ved inhalation ar lungerne . Ved udsættelse for asbest for at udvide perioder , vil ofrene begynder at have åndenød og tør , knitrende vejrtrækning . Testning for asbest kræver udtagning af prøver af formodede asbestholdige materialer , ikke at afprøve luftkvaliteten . Kun laboratorieundersøgelser kan tjekke om din husstand eller arbejdsmiljø indeholder asbest

Du skal bruge: .
Vaskemiddel .
Saw eller andre skærende værktøj .
Plastfolie .1 .
Luk alle ventilationssystemer . Før du tager en asbest prøve , skal alle ventilationsanlæg være slukket for at forhindre asbest ind i luften .
2 .
Placer en plastfolie under mistanke materiale . Når du tager en prøve af den formodede materiale , vil det plastlag tjene som et område for asbest rester til at falde på .
3 .

Anvend vand og vaskemiddel til den formodede materiale . Dette reducerer mængden af fibre frigives til luften .
4 .
Skær et stykke af den formodede materiale . ved hjælp af en lille sav eller skærende værktøj . Cut " hele dybden af materiale " og placere i stikprøven materialet inde i en container .
5 .
Bortskaf plastfolie , med hjælp fra din affaldshåndtering bureau. Efter tilskæring stikprøven, vil asbest rester efterlades på arket .

6 .
Send prøvematerialet til et akkrediteret asbest laboratorium . Asbest laboratorier har mikroskoper stærke nok til at afsløre asbestfibre i materialer .

gode råd og advarsler


 • Kig på miljø og Protection Agency liste over asbestholdige materialer . Det er svært at vide, hvilke husstand materialer indeholder asbest , medmindre testet .
 • Du kan også betale en licens asbest inspektør til at tage asbest prøver og kontrollere for materiale . Sørg for, at inspektøren er certificeret til at kontrollere for asbest .
 • Vær forsigtig når du tager en asbest prøven ved at bære handsker og ansigtsmaske for at minimere asbest kontakte .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.