krav til åbning smertebehandling klinikker i Florida

Smertebehandling klinikker i Florida i de senere år blev en populær middel til at opnå kontrollerede stoffer som oxycodon . Klinikkerne , som udsteder receptpligtige smertestillende medicin til patienter i stort set samme måde som apotekerne gør , blev et problem på grund af deres voksende popularitet blandt narkotikamisbrugere , der er afhængige misbrugere . At beskæftige sig med forskellige spørgsmål i forbindelse med smertebehandling klinikker , Florida lovgivere vedtaget ny lovgivning i 2010 , der sætter nogle krav til smerte klinikker . Derudover brugte staten Department of Health administrative kode for at sætte yderligere bestemmelser .

lovgivningens krav


Den 4. juni 2010, undertegnet Florida guvernør Charlie Crist til lov lovgivning , der forhindrer forbrydere fra at eje smertebehandling klinikker . Den nye lov begrænser også personer , der betaler kontant for deres recepter til et 72-timers levering . Den 72-timers grænse gælder ikke for personer, der betaler med kreditkort . Dette skyldes, at staten lovgiver mener elektroniske betaling kan overvåges , hvis det er nødvendigt, at afgøre , om smertebehandling klinikker yder narkotika til stofmisbrugere . Smertebehandling klinikker også skal nu til at stoppe reklamer for behandling af smerter med oxycodon . De nye regler er fastsat med virkning den 1. oktober 2010.

Tilmelding Krav


Florida administrative kode , som er loven fastsættes på plads af statslige organer , blev foreslået i 2009 for at bekæmpe problemerne med smertebehandling klinikker i staten . En høring om de foreslåede regler var fastsat til august 2010. Hvis det godkendes , vil alle smertebehandling klinikker i Florida være forpligtet til at lade sig registrere hos Department of Health og at underkaste sig inspektion . Inspektionerne skal foretages årligt til en pris på $ 1. 500 pr inspektion . Smerten klinikker skal betale kontrolomkostningerne . Inspektionen er nødvendig for at opnå akkreditering . Når en klinik er blevet akkrediteret af statslige eller nationale organer , kan kontrolhyppigheden reduceres.

Facility Standards of Practice


The Florida Department of Health også søgt at etablere nye administrative praksis , der sætter særlige krav til smertebehandling klinikker . Den nye lovgivning vil kræve ejerne af disse klinikker for at efterkomme anlæg og fysiske operationer regler . Reglerne kræver, narkotikatestning af patienter . De regler, også stille krav til skiltning , telefoner og nødbelysning . Smertebehandling læger er også forpligtet til at skaffe sig uddannelse .

Behandlere Krav


Ifølge den foreslåede administrative regler , ville lægerne skal udfylde en sygehistorie og fysiske eksamen af alle patienter , før du begynder enhver behandling . De fysiske eksamenskrav er overladt til dom af lægen , der skal begrunde behovet for behandling . Som et minimum skal journal dokumentere karakteren og intensiteten af den smerte, nuværende og tidligere behandlinger af den smerte , der ligger til grund eller sameksistens sygdomme og virkningen af smerte fysisk og psykisk funktion . Journalen skal også indeholde en gennemgang af tidligere journaler og tidligere diagnostiske undersøgelser og patientens historie af alkohol og stofmisbrug . Lægen skal også levere en skriftlig behandlingsplan med angivelse af målene , der anvendes til at bestemme en vellykket behandling . Læger har pligt til at drøfte med patienterne risici og fordele ved brug af kontrollerede stoffer . Diskussionen skal omfatte risikoen for misbrug og afhængighed, og de mulige konsekvenser af fysisk afhængighed . Klinikker er også forpligtet til narkotika-test patienter to gange om året for dem , der fortsætter med at anvende kontrollerede stoffer til behandling af smerter.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.