loven for børnesæder til biler

Børn skal fastholdes i en autostol , når man kører i en bil . National Highway Traffic Safety Administration skøn tre ud af fire børn i barnestole er ikke tilstrækkeligt sikrede eller ikke fastholdes på nogen måde

Loven


Et barn vejer 65 pounds eller mindre skal være i en tilbageholdenhed , der er specielt designet til et barn , mens ridning i et motorkøretøj , ifølge National Highway Traffic Safety Administration .

Bil Sæder


Småbørn bør ride i en bagudvendt autostol indtil de er 1 år og vejer 20 pounds , ifølge National Highway Traffic Safety Administration . Småbørn kan ride i en fremadrettet autostol , når de nå op på 1 år og vejer 20 pounds , indtil de er 4 år gammel og vejer 40 pounds . Når et barn er vokset fra sin fremadvendte autostol , bør han sidde i en selepude på bagsædet af bilen , indtil han vejer 80 pounds og er 4 meter , 9 inches høj .

Sikkerhed


Pårørende bør Læs autostol manualen grundigt , fordi hver producentens anvisninger for brug kan variere en smule , ifølge National Highway Traffic Safety Administration . Låsen ( Nedre Ankre og bindsler til børn ) system er tilgængeligt i alle biler fremstilles i 2002 eller senere , og blev oprettet for at fastgøre en autostol i en bil med lethed og reducere antallet af forkert installeret bilsæder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.