nødsituationer fremgangsmåderne

Nødhjælp indkøb er nødvendige, når der er en eksisterende trussel mod den offentlige sundhed , velfærd og sikkerhed . I nødstilfælde indkøb , er leverancer og udstyr indkøbt til at dække nødsituationer i en bestemt indstilling . Nødsituation indkøb skal godkendes af respekterede myndigheder , og påvise et behov for sådanne indkøb forsyninger og udstyr. Emergency indkøb ikke finder anvendelse på organer, hvis nødvendige materialer er til rådighed Statewide .

Anmodning


Det første skridt i nødstilfælde indkøb er at lave en ansøgning om godkendelse af nødudstyr . Anmodninger generelt forelægges via e-mail til de rette myndigheder . Efter anmodning, er tilgængeligheden af midler, der stilles kendt .

bud


Når et organ indgiver en anmodning og bestemmer disponible midler , opfordres agenturet bud over telefonen til en eller flere leverandører . Under bud agenturet formidler til leverandører visse forsyningsbehov og mængden af sådanne leverancer .

Citater


Leverandører underrette agenturet om citater og vedrører oplysninger til agenturet , agenturets gengæld gjort citater til de relevante myndigheder for den samlede godkendelse . Hvis det er praktisk , godkende myndigheder citater når de er enige med leverandøren .

Indkøbsordre


Efter indgivelse af citater og godkendelse , agenturet afgiver en bestilling til brug i nødsituationer indkøb med den lavestbydende . En nødsituation købsordre er afsluttet, og de nødforanstaltninger indkøb anmodning om godkendelse form er knyttet til købet for indsendelse og levering .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.