øjenundersøgelse love i dk

britiske lovgivning er meget specifik , når det kommer til synsprøve . De, der gennemfører de test, skal være kvalificeret og kompetent . Patienter, der får øje tests skal forvente en høj og ensartet standard af pleje . Arbejdsgivere har pligt til at udvise omhu til medarbejderne for at sikre, at deres syn ikke bliver skadet af deres arbejde . Den lov insisterer på, at arbejdsgiverne betaler eller leverer synsprøve for deres medarbejdere og yde et bidrag i retning af korrigerende briller , hvis det er nødvendigt .

Loven og kvalificerede fagfolk .


Enhver, der udfører synstest i UK , skal ifølge loven være en kvalificeret optometrist og være registreret hos General Optical Rådet, før de begynder at øve . Det er ulovligt for en person at annoncere sig selv som enten en optometrist , der udfører synstest , eller en optiker , der dispenserer briller og kontaktlinser , hvis de ikke er kvalificerede . De skal have foretaget en treårig universitetsuddannelse kursus og tilbragte et år at få udbetalt klinisk erfaring , inden de kan tilmelde sig . Deres navn holdes på Rådets register over optometrister og optikere . De er også juridisk bundet til at holde deres færdigheder og viden ajour .

Loven og omsorgspligt


Fagfolk, der er kvalificeret og registreret til at udføre synstest har en juridisk pligt til at udvise omhu for at sikre, at de kompetente, og at de gebærder sig på en passende måde . De er underlagt de almindelige optiske Råd hvad angår service og de test skal udføres under kommunens øjenundersøgelse regler . Professionelle behov for at tilbyde en ensartet behandling og sikre, at de holder sig ajour med eventuelle ændringer eller udviklinger inden for feltet . De skal have en god tålmodig måde . Overtrædelse af kompetence og adfærd kan resultere i disciplinære eller strafferetlige afgifter, hvis den enkelte udfører synstest når de ikke er kvalificeret til at gøre det .

Eye test love for arbejdsgivere


Arbejdsgivere er forpligtet ved lov til at levere eller betale for øje eksamener og briller for medarbejdere, der bruger computer -skærme på en regelmæssig basis . De er også forpligtet til at sikre , at medarbejderne ved, at de har ret til gratis synsprøve , hvis de gør skærmen arbejder under Health and Safety skærmterminaler ( DSE ) Regulations fra 1992 . Ledere er også forpligtet til at minimere risikoen for medarbejdere, der bruger skærmene ved at sikre deres arbejdsområder er korrekt udformet . Tilbyder medarbejdere arbejdsmiljø og at give skriveborde , der er brede nok til, at en arbejdstager til at sidde langt nok væk fra skærmen er nogle af de foranstaltninger, der kan hjælpe med at beskytte en persons øjne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.