om føderale servicehund love

De Forenede Staters justitsministerium definerer servicehunde som " dyr , der er individuelt uddannet til at udføre opgaver for mennesker med handicap som vejledende mennesker, der er blinde, advare folk, der er døve , trækker kørestole , alarmering og beskytte en person, der har et anfald , eller udfører andre specielle opgaver . Service dyrene arbejder dyr , ikke kæledyr . " Federal lovgivning regulerer adgang og tilstedeværelse af førerhunde på offentlige steder såsom hoteller og restauranter .

Typer af Service Dyr


Loven kræver ikke, førerhunde til at bære specielle veste , seler eller rygsække , selv om mange ejere outfit deres dyr i sådanne redskaber til at gøre det klart for offentligheden, at hundene er service dyr .Førerhunde normalt tjene i en sele med et håndtag og hjælpe blinde eller svagsynede Hearing Dogs ofte bære en blis orange halsbånd og snor , kappe , vest eller seletøj . hunden er blevet trænet til at genkende bestemte lyde , såsom en brandalarm . Service Hunde ofte bære en sele , vest eller en rygsæk og arbejde med fysisk handicappede , der udfører opgaver som f. eks at trække en kørestol eller hente anbragte emner .Alert /Response Hunde typisk bære en sele , vest eller en rygsæk , og kaldes også " beslaglæggelse svar hunde " eller " beslaglæggelse alarm hunde . " Som navnet antyder , hjælper de en person, der er uarbejdsdygtig på grund af epilepsi eller andre epileptiske anfald . De hjælper også folk med psykiske /psykiatriske handicap.Terapeutiske Companion Hunde har typisk ingen skelne veste eller seler . De har kun en grundlæggende færdighed niveau . De giver kammeratskab og hengivenhed og undertiden med børn , en forældre evne .

love om Adgang Servicevilkår Dyr


Federal lov fastslår , at en tjenesteydelse dyret kan gå nogen steder ejeren går . Loven forbyder nogen fra at spørge om personens handicap eller krævende at se dokumentation for hundens træning . Ingen arbejder på en virksomhed kan bede en person med en tjeneste dyr til at bruge en bestemt indgang . En person, der arbejder på en virksomhed kan spørge , hvis dyret er en service dyr og hvilke opgaver det udfører . Allergier og en frygt for dyr, er ikke tilstrækkelige grunde til at nægte adgang til en tjeneste dyr . Virksomheden er ikke forpligtet til at skaffe mad til dyret .

love om Forekomst af Tjenesten Dyr


En virksomhed kan ikke opkræve en person med en tjeneste dyr ekstra gebyrer , isolere dem eller behandle dem ringere end andre ved hjælp af virksomheden. Dog kan en virksomhed afgift for eventuelle skader af tjenesten dyret . Virksomheden kan ikke bede ejeren af tjenesten dyr for at fjerne ham fra bygningen , medmindre dyret er ude af kontrol eller truer andre . En restaurant kan ikke forbyde en tjeneste dyr fra eventuelle fælles område, selv om staten eller de lokale sundhedsmyndigheder ordinancer forbyde dyr i dette område .

sanktioner for overtrædelse af ADA Laws


Civil sanktioner kan kræve, at virksomheden eller enkelte at betale de faktiske og straferstatninger hvis de ikke tillader en servicehund til at gøre sit arbejde og derfor diskriminerer handicappede ejeren af hunden . Hertil kommer , at ADA kan æsler bøder op til $ 50. 000 for den første overtrædelse og op til $ 100. 000 for efterfølgende overtrædelser , samt at betale sagsøgers advokatomkostninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.