pensionist offentlig sikkerhed aktiviteter

Senior borgere er ældre mænd og kvinder, der repræsenterer en stadig større del af befolkningen , og denne gruppe har nogle særlige behov , der kommer med det . Et af disse behov er , hvordan man forbliver sikker , og undervisning ældre hvordan man skal håndtere nødsituationer gennem offentlige sikkerhed aktiviteter .

Brandsikkerhed


En bekymring for ældre borgere er brandsikkerhed . Brandfare er en stor risiko for ældre medborgere , hvoraf mange røg , og andre, som måske ikke kender de risici, de er ved at oprette i deres eget hjem . Brandsikkerhed aktiviteter kan undervise ældre borgere hvordan man kan kontrollere deres brandalarmer , undervise tips om at bære den rigtige beklædning til madlavning , og tilbyde rådgivning til, hvordan man stopper rumopvarmere forårsage brande . Dette kunne blive undervist gennem eksempler , foredrag , og ældre kan blive bedt om at gå gennem et rum for at identificere alle de potentielle brandfare efter uddannelsen portion er overstået .

Vinter Sikkerhed


I steder, hvor vintrene er hårde temperaturer og tung sne , er det vigtigt , at ældre borgere skal udarbejdes med kendskab til hvordan man får ved i tilfælde af en nødsituation . Seniorer skal blive undervist hvad slags udstyr , de skulle have på hånden ( Snerydningsmaskinen eller skovl ) , og hvad de skal bestanden op på . For eksempel , seniorer hvis de har en elektrisk rækkevidde og strømmen går ud de burde have andre fødevarer på hånden , som ikke kræver elektricitet at lave mad . At have en fastnet telefon for at tilkalde hjælp , eller at etablere et system i forvejen , hvis seniorer har behov for hjælp fra venner eller familie er også vigtige emner, at disse aktiviteter kan dække .

Storm Sikkerhed


Orkaner og tornadoer ikke forskelsbehandler for ældre borgere , så det er vigtigt at de lærer hvordan du holder sikkert i tilfælde af ekstreme vejrforhold . Storm øvelser , såsom antager korrekt position og blive undervist , hvordan man identificerer sikre steder i deres huse . Forelæsninger fra brandvæsnet og den offentlige sikkerhed personale kunne danne grundlag , og efter at seniorer kunne stille spørgsmål til deres eget hjem , og hvor et sikkert sted kunne findes . En gennemgang af et hus eller pensionering samfund kan handle til rent faktisk at vise seniorer den slags farer, som de burde holde øje med i tilfælde af ekstreme vejrforhold .

Fall Forebyggelse


Falls er farlige for alle , men for ældre borgere falder , er en endnu større fare . Mange sygehuse og folkesundhed afdelinger har for at øge bevidstheden om seniorer faldende , og om planer , de kan sætte på plads for at forhindre fald eller få hjælp i tilfælde af et fald . Altid bærer en mobiltelefon for eksempel , eller fastsætte en tid hver dag , at nogen skulle komme og kigge ind på senior for at sikre, at alt er i orden . Enkle hjem forbedringer såsom fjernelse glat tæpper og rod kan også bidrage til at forebygge fald , som oftest foregår i hjemmet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.