selvforsvar våben til kvinder

Om gå til din bil efter en lang dag på arbejde , indkøb på lokalt indkøbscenter , eller krydse campus til din dorm , er kvinder stoler mere på selvforsvar våben . National Organization for Women hedder , "Trods det faktum , at advocacy grupper nu gerne have arbejdet i to årtier at bremse epidemien af kønsbestemt vold og seksuelle overgreb , tallene er stadig chokerende , "og de lover at arbejde for at stoppe volden . Regnskabsmæssige selvforsvar våben kan hjælpe i en situation, hvor en kvinde bliver truet .

Peberspray


Sprøjtning din hacker med peberspray er yderst effektiv . Peberspray er en irriterende blanding af cayenne og andre varme peber . Når sprøjtes på en angriber det får huden til at brænde , og både øjne og næse til ufrivilligt lukke , brænde , rive og svulme . Peberspray er yderst effektiv i at gøre angriberen hjælpeløse , så du kan slippe ud og få hjælp .Sørg for at du er fortrolig med din dunk af peberspray , før du har brug for bruge det . Spray direkte ind i din hacker øjne udefra hans sensationsprægede afstand og med vinden i ryggen . Fortsæt med at sprøjte 02:58 second brister , indtil din voldsmand er afdæmpet .

Mace


Brug Mace , en kemisk tåregas , på samme måde som peberspray . Består af kemikalier , Mace har en tendens til at sprede sig i luften , så det er ikke så effektive i nogle situationer. Det er heller ikke effektiv på dyr . Spray den kemiske direkte ind i angriberne ansigtet for de bedste resultater .blokeret din angriber med en stun gun kan aktivere undslippe . En stun gun er en elektrisk selvforsvar våben , der bruger høj spænding for at stoppe en angriber . Kommer i kontakt med pistol gør voldsmand hjælpeløse , men overlader ham permanent uskadt .

Stun Gun


blokeret din angriber med en stun gun kan aktivere undslippe . En stun gun er en elektrisk selvforsvar våben , der bruger høj spænding for at stoppe en angriber . Kommer i kontakt med pistol gør overfaldsmand hjælpeløse , men overlader ham permanent uskadt .Har din stun gun ud eller er tilgængeligt , når i enhver situation , der berettiger bekymre dig. Den bedste kontaktpunkter for maksimal effekt er de øvre hofte , under brystkassen eller den øvre skuldre . Kontakt tre sekunder vil gøre svageste angribere og giver dig mulighed for at flygte .

Taser


Mens en stun gun skal gøre fysisk kontakt med din angriberen , vil en Taser arbejde fra op til 15 meter væk . En særlig nitrogen gas patron giver Taser at skyde et par pigtråd projektiler på din hacker .Ret Taser på din voldsmand bryst og brand en fem-sekunders sprængtryk , før han kan komme for tæt på dig . Ledningerne , der lægger projektilerne sende op til en 50. 000 volt stød gennem overfaldsmand , der forårsager ufrivillige muskelkramper og gengivelse ham uarbejdsdygtig .

Personlige Alarm

Modregning en høj , øre-piercing 120 + decibel personlige alarm ikke tænkt mig at gøre en voldsmand allerede angriber dig hjælpeløs . Men hvis du sprænge tydeligt signal forud for den person, der lukker ind på dig, er det vil gøre dem til at tænke sig om to gange at angribe , mens signalerer nogen i området om hjælp .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.