sikkerhed på arbejdspladsen emner til præsentation

Sikkerhed præsentationer for medarbejdere og giver dem fakta om sikkerhed på arbejdspladsen , og sikre, at de ved, hvordan de skal agere hensigtsmæssigt , når ulykkerne sker , og hvordan man forebygger dem . Men med sådan en omfattende liste over sikkerheden emner , bør du skræddersy information til din specifikke arbejdsplads ( kontor ansatte må ikke behøver at vide om byggepladsen farer ) . Må ikke overbelaste ansatte oplysninger . Hvis præsentationen er lang , bryde det op i seminarer og give dem på forskellige tidspunkter .

Hazard Analysis


Inden jeg giver et oplæg om sikkerhed på arbejdspladsen , bør du vide, hvad sikkerhed emner at dække. En risikoanalyse proces fokuserer på at identificere farer , der kan opstå under forskellige arbejdsopgaver . Den undersøger , hvordan arbejderen , at hans redskaber og omgivelser alt arbejde i fællesskab at udføre opgaver . Kende den potentielle skade på din arbejdsplads vil hjælpe dig med at forme din præsentation til dine medarbejdere.

Forberedelse


Emner til overveje, om din sikkerhed på arbejdspladsen præsentationen omfatte kemikalier, elektriske og varme forbrændinger , betjening af maskiner , falder , støj , vejr og menneskelige fejl eller stamme . Dine medarbejdere kan finde nogle faren emner indlysende , men ikke overse dem som en del af din præsentation . Nogle farer brug for mindre forklaring end andre . Altid de seneste oplysninger om risici på arbejdspladsen og sikkerhed . Når du vælger emner til dit møde , fokusere på dem , der holder mest relevans såsom sikkerhedsspørgsmål , der fandt sted for nylig på din arbejdsplads .

Præsentation


Når du diskuterer et emne under et møde , give detaljer og eksempler på scenarier til at hjælpe med at forklare , hvad hvert emne betyder så medarbejderne får en større forståelse af materialet . Bruge interaktive situationer og opmuntre dine medarbejdere til at blive involveret i diskussionen . Fielding spørgsmål fra medarbejdere i løbet forebyggelse drøftelserne giver dem mulighed for at afklare eventuelle forvirring og bedre forstå, hvordan man undgår arbejdsulykker . Når man diskuterer en sikkerheds emne , såsom chikane eller misbrug , bevare kontrollen over samtalen og forsøge ikke at lade dine medarbejdere føre diskussionen til andre emner .

Forebyggelse


minimere antallet af ulykker på arbejdspladsen ved at lære medarbejderne , hvordan man forebygger dem. Undervise medarbejderne om sikkerhed på arbejdspladsen politikker og retningslinjer , der fremmer sikker praksis og reducere eller eliminere skader og sygdomme . Emnerne kan omfatte alt fra hvordan man bruger farlige materialer , til ordentlig kropsholdning når du sidder på en arbejdsstation , at de farer for personer med jordnøddeallergi. Mange arbejdsulykker sker på grund af uvidenhed . En del af din præsentation skal indeholde skriftlig uddelingskopier , at medarbejderne kan tage med dem som referencer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.