situation enhed afgifter

En situation enhed er en gruppe af personer, der mødes under en storstilet katastrofe , angreb , pandemi eller andre nødsituationer. I lokalsamfund rundt om i USA , har enkeltpersoner på hospitaler , firehouses , sundhed afdelinger , politiet og regeringer modtaget undervisning i situationen enhed ledelse . Hvis en krisesituation opstår en situation enhed træffer beslutninger om fordelingen af ressourcer , evakueringer og meget mere.

Kommunikation


Kommunikation er et af de vigtigste funktioner af en situation enhed . Situationen Enheden skal kontakte offentlige myndigheder, lokale retshåndhævende og andre vigtige embedsmænd i tilfælde af en nødsituation . Situationen Enheden indeholder beskrivelser og overslag over skader samt anmodninger om ressourcer . Derudover en situation enhed er ansvarlig for at formidle information til ofre , der forklarer procedurerne eller formidle budskaber fra offentlige myndigheder eller organisationer. Situationen enheder kan offentliggøre anmodninger om yderligere personale med specialviden eller uddannelse .

Planlægning


Situation enheder gøre beredskabsplaner for vigtige katastrofe spørgsmål , når fastlagte planer ikke er tilgængelige. Enhed ledere kan forklare planer eller planlægger teknikker til at anden enhed medlemmer . Fordi situationen enheder kan bestå af tilgængelige civile uden specialiseret beredskabsøvelser , disse mennesker har behov for instruktion eller hjælp med at udvikle en eksekverbar plan .

Gennemførelse


Situation enheder er vigtige for gennemførelse af planer i en nødsituation området, indtil de nødvendige myndigheder eller agenturer er i stand til at ankomme på scenen . Når det er muligt , kan situationen enhed udføre transport planer , sikre ordentlig sanitet og bortskaffelse af affald , gennemføre sikkerheds- eller overvågningszonen , føre tilsyn med akut medicinsk enheder , organisere nørdtilflugtsrum , distribuere tilgængelige ressourcer eller begynde evakueringer .

Evaluering og Modifikation


I udførelse af planer , situation enheder er ansvarlig for at vurdere succeser og fiaskoer og om ændring planer når det er nødvendigt , såsom sikring af yderligere ressourcer eller ændre distributioner . Indtil myndigheder kan ankomme på scenen , skal situationen enheder forvalte sikkerhedslagre områder for at opretholde den offentlige sundhed og sikkerhed.

Lukning Procedurer

Når redningsmandskab eller føderale agenturer ankommer på scenen , skal situationen enhed ledere og medlemmer være indstillet på at kommunikere vigtige informationer , distribuere beredskabsplaner og håndkontrol af katastrofen over til de relevante myndigheder. Hvis det er muligt , bør situationen enhed ledere fuldstændig rapport former indgår i situationen enhed manualer med henblik på at lette en gnidningsløs overgang mellem ledelsen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.