staten Florida sikkerheden på legepladser

Før man overvejer noget andet om et barn pleje facilitet , sikkerhed kommer først . Det samme gælder for alle legeplads benyttes af børn . Overvej faktorer såsom sikkerheden på din legeplads udstyr, firkantede optagelser af din legeplads , og efter en eventuel protokoller for kontrol af din legeplads

Legepladsudstyr


Alle faciliteter skal levere udstyr , der er passende for den alder og fysiske udvikling af børn . Derfor skal legepladsudstyr også bidrage til et fysisk aktiviteter, der gennemføres i anlægget læseplan .

.

Playground Square Footage


Ifølge 2009 Florida vedtægterne , faciliteter i besiddelse af en gyldig licens den 1. oktober 1992, skal have mindst 45 kvadratmeter anvendelige udendørs spil for hvert barn . Efter denne standard beskytter børn mod skader og tillader børn at have pusterum , mens du spiller .

Inspektioner


staten Florida børnepasning Licensing Agency har en ret til at udføre en inspektion af legepladsen og alle andre dele af anlægget . En inspektør kan planlægge en aftale med dig , eller komme forbi uden varsel . Enten måde inspektøren vil dukke op på et rimeligt tidspunkt inden for normal arbejdstid for at sikre, at du er i overensstemmelse. Inspektørerne ser for dig at være følgende enhver og alle standarder , som beskytter børnene , så det er klogt altid at holde dig legeredskaber i god og forsvarlig stand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.