survivalist ressourcer

Survival handler om at være forberedt på de katastrofer , der kan opstå af naturlige årsager eller af menneskeskabte katastrofer . Der er mange ressourcer , der kan hjælpe den enkelte overleve katastrofer som orkaner eller menneskeskabte begivenheder såsom kemiske lækager .

FEMA


Den Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) er et statsligt organ som hjælper folk i katastrofer . Agenturet har til opgave at tilbyde hjælp til amerikanerne under naturkatastrofer og menneskeskabte katastrofer såsom orkaner , tornadoer eller kemiske og nukleare angreb . Sitet tilbyder information om familie forberedelse til katastrofer som hvordan man sammensætter en nødsituation kit .

Førstehjælp


Førstehjælp er en god færdighed at have , når der er en katastrofe . Røde Kors tilbyder klasser at undervise færdigheder i at reagere på medicinske skader og nødsituationer . Spørg din lokale community center eller brandstation for at se om klasser er tilgængelige i dit område .

opbevaring af fødevarer


Mad opbevaring er vigtig for at overleve en katastrofe . North Dakota State University har en hjemmeside helliget opbevaring mad til en nødsituation . Sitet tilbyder en praktisk diagram , som du kan udskrive. Listen er for tørt varer såsom bagepulver og mere letfordærvelige varer som kød og producere med holdbarheden af de enkelte fødevarer varepost på en nem at læse format .

Off-Line Reading


Den Foxfire bøger og magasin er nyttige til undervisning overlevelse færdigheder , der var afgørende for amerikanske pionerer . Færdigheder som at skabe en bjælkehytte eller vævning er dækket i bøgerne og magasin . Backwoods Home , The Backwoodsman , Wilderness Way og Moder Jord News tilbyder lignende artikler , ressourcer og tips til at overleve.

Vand

Vand er mere vigtigt at menneskets overlevelse end mad, fordi den menneskelige krop har brug for vand til at cirkulere blod og bortskaffe affald . Center for Disease Control og Forebyggelse har oplysninger om oplagring af vand i en nødsituation , som kunne afskære frisk vandforsyning . Folk, der ikke har frisk vand forsyninger er modtagelige for vandbårne sygdomme som kolera og dysenteri , der forårsager blødning, diarré , dehydrering og død .

Wild-crafting

Wild-crafting eller evnen til at overleve fra planter og dyr , som du kan finde i ørkenen er en vigtig del af en survivalist viden . Spiser en giftig plante eller syge dyr kan være fatal . Foraging. com og Paleo Diet. com har links til sikker vilde crafting af planter og links til sider om primitive jægere og samlere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.