tips om paramedicinere

ulykkestilfælde er ofte en af de mest skræmmende gange inden for de menneskers liv . Uanset om det er dig i en nødsituation , eller hvis det er en elsket en , folk tænker ofte ulogisk i krisetider . Forståelse oplysninger og tips om ambulancefolk på scenen kan hjælpe dig med at forstå de grundlæggende procedurer i tider med nødsituationer .

kardial monitorering


Som hjertesygdomme udgør en høj procentdel af nødsituationer , hjerte overvågning er yderst vigtig , men at mange mennesker ikke forstår, hvad der foregår , når paramedicinere er blot udfører rutinemæssige overvågning procedurer . Cardiac skærme koblet til offeret og gøre de oplysninger, --- herunder hjertet slår og hastigheden af slag --- at flyde til skærmen . Alle usædvanlige slå vil kunne straks opdaget . EKG -skærme kan også anvendes , som giver et 3D-billede af hjertet . Den paramedicinere vil placere 12 små hvide prikker på patientens krop , billedet vil så blive sendt til skadestuen , hvor lægerne er i stand til at diagnosticere problemet straks

Oxygen


Anytime en potentiel vejrtrækning spørgsmål er mistænkt for. , kan ilt anvendes straks . Det skal forstås af mennesker i nærheden , at bare fordi der bruges ilt , er det ikke en kritisk situation . Oxygen kan anvendes i tilfælde som dårlig astmaanfald , brækkede ribben , og kollapsede lunger --- alt sammen i et forsøg på at hjælpe patienten ånde med lethed . Ilt er som regel sendt om en maske , der normalt i liter pr minut. Et værktøj kaldet " pulsoximeter " er også almindeligt anvendt til at fortælle ambulancefolk om ilt tæller i de røde blodlegemer .

bårer


Selvom bårer kan se unødvendigt at den tilfældige observatør i nogle tilfælde , er det vigtigt at realisere de potentielle trusler, paramedicinere skal planlægge . De mest anvendte Båren har hjul , der folde op , hvilket gør lastning og losning fra scenen --- samt det hospital --- meget let . Patienter kan ligge helt fladt eller kan sidde i en vinkel . Pladerne ofte bruges på patienter til immobilisere dem . Dette forhindrer potentielle rygskader at bevægelse kan forårsage .

Ankomst Forberedelse


Forberedelse til ankomsten af paramedicinere kan være en af de mest nyttige værktøjer for alle fanget i en nødsituation . Det kræver meget lille indsats og gør det muligt for ambulancefolk til at fungere hurtigt og effektivt . Start med at sikre, at alle biler er fjernet fra scenen , hvis du er i et hjem , skal du flytte alle biler væk fra indkørslen at give plads til ambulancen . Hvis det er nat , tænde alle lysene både indvendigt og udvendigt for at sikre, ambulancefører kan stedet skueplads for den nødsituation. Du kan yderligere hjælpe på situationen ved at forlade den nærmeste døren åben og clearing en sti til patienten . Også , sikker kæledyr så de ikke forstyrrer de ambulancefolk ved ankomsten .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.