vadefugle sikkerhed

Fiskeri er en populær udendørs aktivitet , og mange af dem, der fisker slid waders . Det hjælper dem komme tættere på fisken , men kan skabe sikkerhedsproblemer. Holde visse forholdsregler i tankerne kan forebygge en ulykke i at opstå

Funktion


Waders er lavet af hård materiale , der er lavet til brug i vandet og hjælper med at holde bæreren varm . En vadefugle bælte , slidt på brystet niveau , holder materialet tæt på din hud og vand ud . Dette er kritisk , hvis du falder i vandet . Hvis din waders fylde , kan de blive tungt og træk dig under .

Typer


Den Missouri Department of Conservation støtter vælge den korrekte waders for forskellige terræner . Hvis strømmen sengen er beklædt med sten , waders med filtsål er de bedste . Disse giver et godt greb på glatte klipper . Hvis bunden er mudret , eller fulde af sand , så såler med klamper er at foretrække .

Overvejelser


Hvis du falder og din waders fyldes med vand , holde waders på . I et roligt streame det er bedst at arbejde din vej mod land . Hvis den aktuelle er stærk , ikke bekæmpe den . Hold fødderne højt i vandet og nedad åen . Du kan derefter komme i land , når du har nået en roligere del af vand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.