OSHA gaffeltruck standarder

Occupational Safety and Health Administration , OSHA , fastsætter standarder for gaffeltrucks til at opretholde et sikkert arbejdsmiljø . Ting som operatør alder begrænsninger , begrænsninger i brug, og tilsvarende sikkerhed at sikre, at disse maskiner anvendes på en hensigtsmæssig til at forhindre ulykker

Identifikation


Gaffeltruck , der opfylder OSHA standarder skal have mærker eller andre mærker der viser de er blevet testet af et anerkendt laboratorium . Disse påskrifter skal holdes i god stand og letlæselig . Disse køretøjer er også markeret i klasser afhængig af det miljø, de anvendes .

Typer


køretøjer af klasse I er beregnet til brug i områder, hvor brændbare affald kan være til stede . Klasse II kan anvendes i farlige områder , hvor brandfarlige dampe og /eller gasser er til stede . Klasse III-køretøjer kan operere i områder, hvor brændbare affald kan være til stede , men ikke i farlige mængder . Uklassificeret køretøjer arbejde i områder, hvor der ikke brandbare genstande er til stede .

Overvejelser


En begrænsning , at OSHA lægger på trucks er en alder af operatøren . Ingen individuel under 18 år kan køre en . Disse kører gaffeltruck også skal først deltage i en fuld træning , som omfatter akademisk arbejde , hands -on læring og en instruktør evaluering . Den erhvervsdrivende skal lære om emner som styring , kontrollen , nødvendige forholdsregler og hvordan man inspicere gaffeltruck .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.