OSHA kommercielle regler

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) er det statslige organ til formål at give og håndhæve arbejde sikkerheds-og sundhedsregler . Dette agentur giver en detaljeret mængde information og uddannelse om , hvad virksomheder bør gøre for at sikre sikkerheden for deres ansatte . OSHA blev skabt med Occupational Safety and Health Act of 1970.

Inspektioner


Alle virksomheder er underlagt kontrol af OSHA for at sikre sikkerhed og sundhed standarder er opfyldt, i henhold til OSHA forordning 29 CFR , afsnit 1903 . Inspektioner af OSHA , er ikke det samme som staten inspektioner . OSHA inspektioner kan være uanmeldte og kan i den normale arbejdstid eller andre tidspunkter , at medarbejderne udfører arbejde for en arbejdsgiver . Den person, der foretager inspektionen er tilladt at inspicere strukturen af bygningen , maskiner , materialer og arbejdsvilkår . Inspektøren er tilladt at gennemgå alle poster, der er relevante for inspektionen . Inspektørerne er også tilladt at interviewe og stille spørgsmål ansatte i forhold til inspektionen .

Rapportering Skader


Under OSHA Regel 29 CFR , afsnit 1904 , skal virksomheder rapportere og registrere enhver arbejdsrelaterede ulykker . Disse omfatter arbejdsrelaterede skader , sygdomme og død . Den skade, sygdom eller død , skal være relateret til jobbet og skal være et nyt tilfælde af skade . Virksomheder med færre end 10 ansatte , er delvis fritaget for at føre register over arbejdsskader . Selv om skader skal rapporteres , virksomheden er ikke nødvendigvis skyldig og ansvarlig i arbejdstagerens erstatning sager .

Adgang Medarbejder Medicinsk Information


En gang imellem kan OSHA behov for at få adgang medarbejder lægejournaler . Dette kan være, når oplysningerne er nødvendige for en undersøgelse . OSHA vil kun få adgang til oplysninger, når det er rimeligt , og vil sørge for at beskytte oplysningerne. Personlige medicinske oplysninger vil ikke blive frigivet eller videregives til offentligheden. OSHA vil kun gennemgå mediale poster , der er nødvendige , for at beskytte den ansattes rettigheder i henhold til OSHA's websted .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.