OSHA skole forordninger

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) sætter sikkerhedsforskrifter på arbejdspladsen , herunder skoler. Disse regler yde beskyttelse til den offentlige sundhed for ansatte og studerende på skoler . Skolerne er forpligtet til at arbejde med OSHA og har inspicere sikkerheden regler på deres institutioner . I henhold til OSHA 's officielle hjemmeside , er agenturets mission : "At sikre en sikker og sunde arbejdsforhold for arbejdende mænd og kvinder , ved bemyndigelse til fuldbyrdelse af de standarder, i henhold til loven , ved at bistå og tilskynde de stater i deres bestræbelser på at sikre en sikker og sund arbejdsvilkår ved at give forskning , information , uddannelse og uddannelse inden for arbejdsmiljøområdet . "

Medical Services og First Aid


Førstehjælp kits og procedurer skal være tilgængelige på skoler for ansatte og studerende . Desuden skal brusebad og skylle stationer inden for 10 sekunder af områder , hvor studerende og ansatte bruger kemikalier . Førstehjælp leveringer bør omfatte ting som bandager i forskellige former og størrelser , alkohol , sterile puder , brænde behandlinger , medicinske handsker og absorberende kompresser .

vedligeholde og opdatere en kemisk Opgørelse


Skoler skal også opretholde en kemisk fortegnelse liste . Listen skal være en opdateret rekord med navne og beløb af de kemikalier , der anvendes i skolen og klasseværelset . Skolerne skal også registrere oplysninger om , hvordan kemikalier bortskaffes , og hvordan man håndterer kemiske udslip .

Emergency handlingsplan


Hver skole skal have en skriftlig nødsituation handlingsplan , og det skal være udstationerede for medarbejderne at gennemgå . Planen skal indeholde forskellige evakuering procedurer, herunder exit ruter og en plan om at redegøre for alle ansatte og studerende .

blodbårne Patogener


Skolen er forpligtet til at give værnemidler såsom ansigts masker og handsker for at beskytte ansatte fra overførsel af blodbårne patogener . OSHA definerer blodbårne patogener som " sygdomsfremkaldende mikroorganismer, som er til stede i humant blod og kan forårsage sygdom hos mennesker . " De patogener omfatter hepatitis B-virus og human immundefekt virus ( HIV) .

Material Safety Data Sheets

Material Safety Data Sheets ( MSDS ) skal på filen på hver skole for alle farlige materialer . Farlige stoffer er kemikalier , der skal mærkes som gift eller potentielt giftige . Disse materialer kan omfatte rengøring leverancer til skolen.

Brandovervågning

Skoler skal have brandovervågningssystemer herunder røgalarmer og brandslukkere . Systemerne skal afprøves , kontrolleres og justeres regelmæssigt. Den branddetekteringssystemer skal placeres baseret på oplysninger og anbefalinger fra en ekspert virksomhed eller producenten .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.