allergi fra pyrethrum

Pyrethrum er en naturlig insektmiddel , der er fremstillet af Chrysanthemum blomster . De forbindelser , der udgør pyrethrum er pyrethriner og cinerins og er udvundet fra blomster ved hjælp af opløsningsmidler. Pyrethrum findes i mange mærker af husholdningernes insektsprøjtemidler

hudallergi


Pyrethrum kan forårsage en allergisk reaktion på huden , der præsenterer sig selv som en mild udslæt og hudirritation . Når en indledende allergisk reaktion , der er sket det kræver ikke en stor mængde af de kemiske at udløse en ny begivenhed .

Respiratoriske


Pyrethrum kan være en irriterende til lungerne og føre til en allergi , der præsenterer symptomer, der ligner astma . Åndenød og andre astma-lignende symptomer tyder på en eventuel allergi og kan betyde større omhu er nødvendig ved håndtering af stoffet . Over tid kan disse allergiske reaktioner føre til permanent ardannelse i lungerne .

Nervesystem


Høj eksponering pyrethrum kan være skadelige for nervesystemet . Symptomerne kan omfatte kvalme , opkastning , træthed og rastløshed . Pyrethrum har også været forbundet med potentielle reproduktive skader .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.