asbest sikkerhed opmærksomhed uddannelse efter behov af OSHA

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) kræver, at arbejdsgiverne til at give opmærksomhed og uddannelsesprogrammer om udsættelse for erhvervsmæssige risici , såsom asbest . Disse programmer har til formål at mindske risikoen for skader og sygdom

Betydning


OSHA anslår 1. 300 tusind arbejdere får udsættelse for asbest på arbejdspladsen . Den største eksponering sker i bygge-og anlægsaffald industrier . Anerkendelse af asbest som en betydelig sundhedsfare har ført til strenge regler og uddannelseskrav håndhæves af OSHA og Miljøstyrelsen .

Uddannelse Programmer


Uddannelsen skal udbydes af arbejdsgiverne for alle medarbejdere er udsat for luftbårne koncentrationer af asbest over føderale grænser . Kurser bør ske på en forståelig måde for alle medarbejdere . Sikre, at alle medarbejdere deltager passende uddannelsesprogrammer er arbejdsgiverens ansvar . Medarbejdere skal uddannes mindst en gang om året .

Komponenter


Asbest bevidsthed træning bør indeholde oplysninger om de sundhedsmæssige virkninger af eksponering , tilsætningsstoffet risikoen ved rygning og udsættelse for asbest på kræftrisiko , arten og beliggenheden af eksponeringen , korrekt valg og brug af værnemidler og åndedrætsværn samt formål og gennemførelse af medicinske overvågningsprogrammer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.