hvorfor er håndtag ergonomisk designet ?

Håndtag er ergonomisk designet til at reducere spændingerne og træthed i hænder og arme . Gentagne bevægelser kan forårsage gigt eller karpaltunnelsyndrom , når bevægelserne inddrage hænder, fingre og håndled

Identifikation


Ergonomi er design af udstyr , der reducerer operatør ubehag og træthed samt øger produktiviteten , noter Safecomputingtips . com . På græsk betyder ergos arbejde . Nomos betyder lovgivning eller lovgivningen i arbejde .

Effects


En ergonomisk håndtag vil lindre stress på sener , nerver , led , knogler og muskler . Når et håndtag er designet ergonomisk , er det designet med menneskelige præstationer i forhold til , hvordan den person, der interagerer med produktet i tankerne .

funktioner


En ergonomisk designet håndtag vil have kontur gribende og formentlig en langstrakt aksel . Grebet er kurvede , så den svarer til den naturlige stilling, og vinkler på håndfladen og hånd , med en S-formet krumning på oversiden og en tredobbelt krumning langs bunden , hvilket resulterer i en depression , hvor fingrene kan hvile . Den bedste form for håndtag er lidt tilspidset mod både sin distal ( fjern ) og proximale ender og er formet oval .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.