nødsituation handlingsplan krav

Hvis din virksomhed er forpligtet til at have ildslukkere eller blot giver dem , så OSHA-Occupational Safety Health Administration-kræver en nødsituation handlingsplan . OSHA kræver beredskabsplaner, der skal skriftligt , men hvis en arbejdsgiver har færre end 10 ansatte , at planen kan sendes verbalt . OSHA kræver visse oplysninger , der skal indgå i en nødsituation handlingsplan . Det grundlæggende formål med at have en plan er at sikre sikkerheden for de ansatte i tilfælde af en nødsituation .

Minimum Plan krav


En plan skal angive den procedure for indberetning af nødsituationer , herunder brande . En plan skal indeholde nødudgang procedurer samt flugtveje . Medarbejdere , der forbliver bag at drive kritisk anlæggets drift eller til korrekt lukke udstyr må også have en liste over procedurer til at følge , før de evakuere så godt. Planen skal indeholde en måde at tage højde for hver medarbejder . Planen skal også omfatte de nærmere vilkår for medarbejdere, der yder evakuering bistand eller førstehjælp . Endelig bør planen indeholde en kontakt person . Det er den person ansatte skal se , før en nødsituation med eventuelle problemer eller spørgsmål .

Alarm System Træning


Arbejdsgivere er forpligtet til at have en alarm , der skal anvendes i tilfælde af en nødsituation . En arbejdsgiver må træne medarbejdere til at hjælpe evakuere øvrige medarbejdere i tilfælde af en nødsituation .

Gennemgå planen


Nødforanstaltningen Planen skal revideres af nye medarbejdere , idet medarbejderne omplaceret arbejdspladser og af alle , når planen ændringer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.