overlevelse opbevaring forberedelse liste

Langsigtet overlevelse er ikke et emne , der vejer på hovedet på mange . Men efter naturkatastrofer såsom orkanen Katrina , kan nogle mennesker spekulerer på, hvad de ville gøre , hvis de var pludselig uden el , rent vand , mad og de mange ting vi tager for givet . Overlevende en naturkatastrofe er muligt med en vis viden om , hvad der kan gemmes og hvor længe .

Vand


Vand er afgørende for overlevelse . Den menneskelige krop kan overleve alt fra uger til måneder uden mad , men uden vand , vil kroppen begynde at lide efter ca en dag. Mindst to Potter vand om dagen er nødvendig for at holde kroppen hydreret og sundt . Mængden af vand der varierer alt efter klimaet . En varm , tørre klima får kroppen til at miste væske på en øget grad . Den bedste måde at opbevare vand i glasbeholdere . Plastic kan også arbejde , men kan bevirke, at vandet bliver giftigt , hvis det opbevares i en længere periode .

dåse Varer


dåse varer lave god mad poster for opbevaring , fordi de dåser er små , og maden kan holde i lang tid . Mange mennesker er overrasket over at høre , at konserves varer kan forkæle . Før opbevaring enhver dåse varer for overlevelse , så tjek for buler , åbninger eller revner i kan . Hvis luft bliver i , vil maden forkæle .

Tørret Foods


Tørrede fødevarer er stor for en overlevelse opbevaring levering . De kan holde i længere tid , hvis de efterlades i et køligt sted og holdes tør. Elementer såsom ris og hvede indeholder også masser af protein , som kroppen har brug for. Nogle fremragende overlevelse tørvarer er bønner , linser og ærter . En voksen skal omkring 50 pounds af hver til at overleve i et år . Sukker og honning er også gode ting at have for sødemidler . Salt , peber og naturlægemidler krydderier er langtidsholdbare og kan tilføje smag . Salt er også godt for sterilisering sår . Hvis der er et spædbarn , og hold derefter en levering af tørret mælk . Tørrede frugter og grøntsager holde i lang tid og bevare en stor del af deres næringsstoffer .

Medical Supplies


Har nogle grundlæggende medicinske forsyninger til rådighed . Sterile bandager og sprit kan hjælpe med nedskæringer og skrammer . Hold et stort udbud af aspirin , kold medicin , artikler til dårlig mave og alle receptpligtig medicin , der er nødvendige . Hold tandbørster , bagepulver og salt til rådighed for rene tænder og sår i munden . Æble cider eddike er fantastisk til nedskæringer samt til behandling af forkølelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.