sundhed og sikkerhedsnormer på arbejdspladsen

Standarderne for at opretholde en sikker og sund arbejdsplads er skitseret af Occupational Safety and Health Act . Disse standarder er sat på plads for at beskytte arbejdstagerne mod alvorlig og livstruende skader på arbejdspladsen. Occupational Safety and Health Act er blevet ændret siden 1970 for at forbedre sin evne til at fremme sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen .

adgang til oplysninger


Under Occupational Safety and Health Act , skal arbejdsgiveren sende reglerne i OSHA i et område , hvor det er tilgængeligt for alle medarbejdere. Dette vil sikre, at alle arbejdstagere kender deres rettigheder . Medarbejderne skal også have adgang til fuld træning i at identificere farer på arbejdspladsen . De skal have fuld uddannelse i forebyggelse af arbejdsrelaterede skader . Arbejdsgiverne skal oplyse plader for eventuelle kemikalier, der bruges på arbejdet . OSHA foreslår , at alle medarbejdere også skal gøres bekendt med nødsituationer politikker og procedurer .

medarbejdernes rettigheder og ansvar


Med hensyn til medarbejdernes sundhed og sikkerhed er det understreges af OSHA , at arbejdstagerne har ret til at nægte at deltage i arbejde, de føler er usikre . Det er også ansvaret for , at arbejdstageren anmelder eventuelle usikre forhold på arbejdspladsen til Occupational Safety and Health Administration og anmode om, at en skibsinspektør besøge deres tjenestested . Arbejdstagere har ret til at nægte farligt arbejde , og anmode om en arbejdsplads inspektion uden frygt for tab af job eller gengældelse .

Arbejdsmiljø


Som skitseret af osha. gov , Occupational Safety and Health Act , viser, at arbejdspladsen skal opfylde en sund standard for renlighed , og at alle trapper og gulv åbninger skal være beskyttet af en robust rækværk . I tilfælde af , at arbejdsvilkårene indebærer farer såsom støj , farlige dampe og potentielle nedfaldende genstande arbejdstagere, skal være udstyret med beskyttelsesudstyr . Osha. gov også, at " Alle går og arbejder overflader skal være i god vedligeholdelsesstand og fri for splinter , udstående søm , og løse gulvbrædder . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.