Hvordan får jeg en fødsel rekord i Texarkana , AR ?

Texarkana , Arkansas er placeret på den sydvestlige spids af Arkansas , lige på grænsen til Texas . Halvdelen af byen Texarkana i Arkansas og den anden halvdel ligger i Texas . En fødsel post er udstedt af staten , og tjener som officiel dokumentation for din fødsel . Bevis for en fødsel record er nødvendige for at være udstedt et ægteskab licenser , sociale ydelser eller et pas . Arkansas afgiver sin fødsel poster gennem Arkansas Vital Records Institut
en .
Læs Arkansas statut 20-18-305 at præcisere, hvem kan anmode om en fødsel rekord . Ifølge statuen , har staten ikke tillade offentlige frigivelse af fødsel optegnelser , som er mindre end 100 år gamle . Den lov giver mulighed for frigivelse til bestemte personer, der er relateret til registranten og hans udpegede repræsentanter , akademisk forskning grupper og personer , der demonstrerer en ret til posten.
2 .
Kontakt enhed , der har anmodet om en kopi af din fødsel rekord at afgøre, om du har brug for at give en bekræftet kopi af din originale fødsel rekord . I henhold til Arkansas Department of Health, Arkansas udsteder to typer af fødsel kopier: en plastik pung kort og en bekræftet kopi af den oprindelige rekord på filen . Den plastiske tegnebogen kortet er nyttigt som et minde , men vil ikke tilfredsstille føderal eller statslige anmodninger om en officiel kopi af en fødsel rekord .

3 .
Udfyld Arkansas Department of Health fødselsattest Ansøgning. Arkansas Vital Records har født poster fra 1 februar 1914 til nu.
4 .
Send en check for eventuelle krævede gebyrer sammen med det udfyldte ansøgningen . Anmode om alle yderligere kopier af din fødsel post, du kan have brug for .

gode råd og advarsler • Dobbelt tjek at du var født i Texarkana , Arkansas og ikke Texarkana , Texas . Hvis du var født i Texarkana , Texas skal du kontakte Texas Department of Health for at få en kopi af din fødsel rekord .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.