Senior High stigning brandsikkerhed

Ifølge statistikker , seniorer er mere tilbøjelige til at dø i en brand end nogen anden aldersgruppe eller demografiske . Der er mange årsager til dette , herunder begrænset mobilitet og langsommere reflekser , samt hukommelseshuller , der kan føre til farlige situationer , såsom forlader komfur brændere tændt . Seniorer i høj stige lejligheder , især behovet for at tage særlige forholdsregler

Du skal bruge: .
Kørekort
Sygesikringsbevis .
Dokumentation for ophold .

In- Home Safety


Seniorer bør tage til efterretning antallet og tilgængeligheden af vinduer i deres lejlighed enhed , hvis de har brug for at undslippe . Seniorer skal også sørge for at holde deres glas , badekåbe og tøfler og nummeret for brandvæsenet ved deres sengebord om natten i tilfælde af en nødsituation . Det er normalt ansvar ejendomsadministrator at sikre, at arbejdsmiljøet røgdetektorer er installeret i hver enhed .

Når en brand opstår


Det kan ikke være muligt at flygte fra en lejlighed i løbet af en brand , især for seniorer med begrænsede evne . I dette tilfælde er den bedste ting at gøre for at sikkert lukke hoveddøren og forblive inde i lejligheden. Ring til receptionen og brandvæsen , eller tryk på alarm -knappen i lejligheden , hvis man er installeret .

Fire Escape Plans


Folk, der bor i højhuse boligblokke bør undgå elevatorer under en brand og bruge trapperne i stedet når det er muligt . Nogle elevatorer er varme følsomme og kan automatisk tage passagerer til den vigtigste årsag til branden . Mulige alternative flugtveje , herunder vinduer , brandtrapper og trapper , skal identificeres og drøftes med højtstående lejere i tilfælde af brand eller anden nødsituation . En alternativ beredskabsplan bør være mulighed for seniorer , der ikke er i stand til at forhandle trappen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.