begreber, der anvendes i obduktionserklæringer & deres betydninger

Obduktionen-. fra det latinske " for at se for sig selv "-er også kendt som et post- mortem undersøgelse eller obduction . Personlig læger kan kun udføre obduktioner med samtykke fra de pårørende . Der er imidlertid en retsmediciner ikke forpligtet til at indhente samtykke . Medicinsk køreprøvesagkyndige er regeringen udnævnte læger , som er certificeret specialister i retsmedicinsk patologi .

Rigor Mortis


Rigor mortis er afstivende , der opstår i et organ efter døden . Tabet af adenosin trifosfat fra kroppens muskler der forårsager den . ATP er det stof , der giver energi til at flyde til musklerne . Rigor mortis vises normalt omkring to timer efter døden , men det udvikler hurtigere i de mindre muskler end i større virksomheder. Hertil kommer , forlader rigor mortis kroppen 48 timer efter døden . Af denne grund , er graden af rigor mortis en faktor for dødstidspunktet .

Lividity


Lividity refererer til sammenlægning og misfarvning af blod i underekstremiteterne af en afdød person i overensstemmelse Officer . com . Når døden indtræffer og hjertet holder op med at slå , blod i kroppen sætter sig i direkte reaktion på tyngdekraften. Lividity begynder inden for 30 minutter af død og kan vare op til 12 timer. Af denne grund er lividity en faktor dødstidspunktet , og om kroppen blev flyttet fra et sted til et andet efter døden .

Patologi


Patologi er studiet og arten af sygdom . En obduktion vil sandsynligvis indeholde en neuropatologi ( hjernen) og en hjerte-kar patologi ( hjerte -kar- system ) i afsnittet undertiden opført under mikroskopisk undersøgelse . Patologi del af obduktionsrapporten vil citere eventuelle afvigelser findes i de indre organer som følge af sygdom . Det vil fastslå, om en sygdom var årsag eller medvirkende årsag , til døden . For eksempel kan en person dø af leversvigt , men en obduktion kunne afsløre , at den underliggende patologi i leveren fundet skrumpelever , snarere end gift eller tilskadekomst .

Toksikologi /Serologi


En obduktion Rapporten vil indeholde en toksikologi resumé , som opregner de toksiner retsmedicineren testet for i kroppen . Serologi resultater fra undersøgelsen af kropsvæsker kan angives separat . Blod , urin og sæd er de mest almindelige væsker undersøgt . Okulær væske og galde er blandt andre , der kan blive opført . Rapporten vil citere nogen spor af narkotika , alkohol eller andre stoffer fundet i den serologiske afsnit . Hvis et stof ikke er opført , betyder det, at en test for dette stof ikke var sket, ikke at stoffet ikke var til stede .

Retsvidenskab

Forensics er , hvor videnskab og jura sammenflette . I tilfælde, hvor en død er mistænkelig eller unaturlig , en retsmedicinsk obduktion vil blive gennemført , i modsætning til en medicinsk obduktion , som udføres i tilfælde, hvor dødsårsagen er kendt for at være sygdom . Medicinsk obduktionserklæringer normalt stole på lægejournaler, historie og rapporter . Retsmedicinske obduktion rapporter vil indeholde et afsnit for dokumentation indsamlet . Hvis en kronisk eller uhelbredeligt syg patient virkelig døde som følge af foul play , måske en medicinsk obduktion overse beviser en retsmedicinsk obduktion ville mere sandsynligt fangst.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.