forebyggelse af stofmisbrug fordele af skole -baserede tjenester

Undervisning stofmisbrug til børn, når de er unge , er nøglen til at forhindre dem i at misbruge cigaretter , narkotika og alkohol . En måde at gøre dette er at give stofmisbrug undervisning i skolerne . Skoleprogrammer tilbyder en bred vifte af teknikker , såsom livsfærdigheder uddannelse for dem, der i midten skole og Narconon , der har haft succes med forebyggelse af narkotikamisbrug .

programmer, der fungerer


Stofmisbrug såsom alkohol , røgfri tobak og receptpligtig medicin er stadig et problem med teenagere og unge voksne , ifølge Statens Institut for Drug Abuse . Marihuana brug synes at være gået i stå i øjeblikket , men satserne for brug ikke er ændret væsentligt , og barbiturater som f. eks Vicadin og Oxycontin er stigende for 10. gennem 12- graders .Ofte , børn i grundskolen og midt skoler er bekendt med lovlige og ulovlige stoffer gennem familie og venner . Nogle kan være fristet til at prøve det af nysgerrighed .Forebyggelse programmer , der starter i grundskolen og midt skoler er mest vellykket, fordi risikofaktorer er her mange år før den første introduktion til alkohol eller narkotika , i henhold til ERIC Clearinghouse for undervisning og læreruddannelse hjemmeside .I fortiden , mange forebyggelsesprogrammer brugt skræmme taktik , informative , værdier afklaring og pontification , som viste sig ikke meget nyttige til forebyggelse af stofmisbrug . I dag er mere succesfulde programmer arbejde på livet færdigheder , sociale påvirkninger og sociale færdigheder . Målet med disse lægemidler programmer er ikke kun de udsatte børn , men alle børn .

livsfærdigheder uddannelse


Botvin livsfærdigheder Uddannelse er et program, der lærer resistens færdigheder, som hjælper børn til at blive bevidste om almindelige misforståelser om cigaretter , Alkohol og stofmisbrug . Gennem praksis , lærer børnene praktiske alkohol , tobak og andre stofbrug information og lære at modstå gruppepres , ifølge Life Skills Training hjemmeside .Gennem dette program , Børnene lærer selvopfattelse spørgsmål har en indvirkning på adfærd, lære at sætte mål og identificere , hvordan konsekvenserne af deres beslutning om at hengive sig til stoffer påvirker dem og deres familier .

Narconon Drug Program


Den Narconon , en lægemiddel program designet til high school-elever giver oplysninger om narkotika i foredrag og i-gruppe-diskussioner koncentrerer i første omgang på kort sigt i stoffers virkning på familie , venner og brugeren , ifølge Narconon hjemmeside .Narconon programmet hjælpe teenagere bliver opmærksomme på virkningerne af euforiserende stoffer , og hvordan påvirkninger udefra såsom pres og medier indflydelse stofbrug i teenageårene . Teenagere kan se deres forældre og andre voksne drikker alkohol , ryger cigaretter og bruger narkotika og opfatte en vis mængde godkendelse . Ved at deltage i demonstrationer , rollespil og gruppediskussioner high school-elever lære at håndtere den subtile påvirkninger af stoffer blandt deres jævnaldrende og lære at udtrykke sig på en positiv måde .De mest succesfulde stofmisbrug skoler programmer i dag, er dem , der koncentrerer sig om , hvordan børnene opfatter sig selv i relationer til andre , programmet giver dem de værktøjer og kompetencer til at håndtere med peer-pres og lære at håndtere selvbillede spørgsmål at få succes i deres skole år til et velfungerende og aktive voksne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.