hvordan man kan donere plasma i Billings , Montana

Donere plasma er en måde at gøre lidt ekstra kontanter hver måned . Plasma er den klare væske i blodet , der indeholder hvide blodlegemer . Plasma centre uddrag plasma fra donor blod og bruge det til at behandle brænde ofrene og patienter med livstruende sygdomme som hæmofili og immunsystem lidelser. Fordi det ikke kan gengives syntetisk i et laboratorium , plasmadonorer er en vigtig del af medicinalindustrien

Du skal bruge: .
Kørekort
Sygesikringsbevis .
Dokumentation for ophold .1 .
kald til at skemalægge en aftale . For at kvalificere som donor skal du være mindst 18 år gammel , vejer mindst 110 pounds , og være sund . Du bliver nødt til at bringe et kørekort eller ID -kort , CPR- kort og dokumentation for ophold , såsom en husleje kvittering eller forbrugsregning . Alle donorer får en fysisk og sundhed screening , herunder blodprøver og en urinanalyse .

Biolife Plasma Service
2300 Grant Rd
Billings , Montana 59. 102-7. 402

406-655-1786
2 .
Spis et godt måltid mad forud for udpegningen . Hele processen kan tage op til et par timer og medicin bruges til at holde blodet i at størkne , kan gøre nogle donorer syge på en tom mave . Også være sikker på at drikke rigeligt med væske .

3 .
Ankom et par minutter før Deres udnævnelse . Log ind, og lad receptionisten ved du er en ny donor . De ansatte vil give dig med materiale at forklare processen og give dig tilladelse formularer til at underskrive . Når du er klar , vil maskinen trække nogle af dit blod gennem nålen er placeret i din arm og spinde det at adskille plasmaet fra de røde blodlegemer . Denne proces kaldes plasmaferese og de røde blodlegemer returneres til dig sammen med en del af saltvand for at erstatte væsketab .
4 .
Saml din betaling . Ved afslutningen af processen , vil teknikeren give dig vejledning til indsamling din betaling og oplysninger om, hvad man skal gøre, hvis du føler dig syg efter at donere . Du har lov til at donere to gange om ugen , så længe protein og jern i blodet opfylde kravene for donationen. Erstatning ændringer med jævne mellemrum, men en donor kan forvente at få mindst $ 50 for en uge , opdelt i to betalinger .

gode råd og advarsler • Biolife Plasma Centers har placeringer i Great Falls og Missoula så godt. I øjeblikket Biolife er den eneste plasma , som drives i Billings
 • Protein og jern niveauer kontrolleres hver gang du donere . hvis disse niveauer falder under det krævede niveau , vil du blive udsat for den dag og bedt om at vende tilbage en anden gang .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.