studiet af Viktimologiens

Viktimologiens er et studie oprettet i 1940'erne . Feltet blev oprettet for at studere viktimisering samt forholdet mellem lovovertræderne og ofre . I henhold til Office of Justice programmer , er et offer defineres som en person, som er blevet tortureret eller udsat for lidelser af en anden person . Offeret normalt lider tab , personskade eller dødsfald

Identifikation


Feltet Viktimologiens har flere komponenter . De omfatter repressalier , ofre og medierne , ofre og sociale bevægelser , og den offer- gerningsmand forhold . Nyere muligheder for forskning til Viktimologiens omfatter virkningen af ofre for samfundet , og hvordan det strafferetlige system har tendens til at behandle ofrene . For eksempel er et aspekt af Viktimologiens " offer bebrejde ", som victimologists tror blev oprettet for at bekæmpe frygten for stigende kriminalitet i samfundet .

Misforståelser


Selvom Viktimologiens ofte forveksles med kriminologi , er de ikke de samme . Viktimologiens fokuserer på de psykologiske og følelsesmæssige konsekvenser, som den skadelidte står over for , mens kriminologi fokuserer specifikt på den kriminelle tankegang .

Viktimologi og Behavior


Victimologists også studere forskellige typer af ofrets adfærd . For eksempel , fordelt berømte victimologist Von Gentig ofre i fire kategorier: depressive type , den grådige type , den hensynsløse type og tormenter . Efter at være blevet et offer , som regel den enkelte har visse adfærd og kendetegn , der ofte betinget af karakteren af forbrydelsen.En bemærkelsesværdig observation , at victimologists har gjort , er den brede vifte af psykiske lidelser , hvorfra ofrene har en tendens til at lide . Ofre har som regel meget højere depression , angst og tanker om selvmord end den generelle befolkning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.