tagging pistol farer

En tagging kanon er et nyttigt redskab i detailhandelen . Det er også praktisk for folk i beklædningsindustrien , mode designere og kunsthåndværkere . En tagging pistol er et værktøj , der lader dig tilslutte en prisseddel eller en tilsvarende etiket på tøjet . Disse værktøjer kan udgøre flere farer for mennesker i nærheden , hvis du ikke bruger dem rigtigt .

Skade til Self


Tagging kanoner bruge skarpe nåle , der letter markedsføring af et tag på tøjet . Aldrig tag en beklædningsgenstand over dine hænder eller nogen del af kroppen , fordi nålen vil trænge igennem huden nemt . Placer tøjet på en ren , hårdt arbejde overflade og derefter tag den . Aldrig ryk værktøjet eller tryk på udløseren alt , da dette kan forårsage udslyngning af nålen, og kan føre til alvorlige kvæstelser. For at beskytte dine hænder , bære tykke handsker , når du bruger en tagging pistol .

personskader i nærheden


Når du arbejder med dine kolleger , de løber risikoen for at få gennemboret af nålen , hvis du ikke bruger tag pistol ordentligt . At undgå sådanne situationer , at opretholde en klar arbejdsområde og giver alle, at du får brug for noget plads . Hold små børn og kæledyr væk fra scenen .

Spredning af infektion og sygdom


Fordi nålen er så skarp , kan det nemt gennembore huden og forårsage blødninger. Blodet kan bære smittebærende bakterier og vira , hvoraf nogle kan være fatal . Spredningen af sygdommen er større, hvis flere medarbejdere deler den samme tagging pistol . At forebygge en sådan situation , skal du undgå at dele dine tagging pistol med andre . Hvis du gør det, ændrer nålen eller desinficere det , før du bruger det . Beskyt dig selv med handsker og bruger værktøjet omhyggeligt på alle tidspunkter. Hvis du får piercet , vaske hænderne grundigt med en desinficerende og overveje at få en vaccine mod hepatitis B.

Skade fra Gemte Tool


Hvis nogen ønsker at bruge tagging pistol , kan han nå til det uden at kigge og få stødes af nålen . For at forhindre dette , når tagging pistolen ikke er i brug , skal du altid dække kanylen med det medfølgende låg .

Skade på Fabric

Baseret på den type materiale , du kan bruge dem på , tagging pistoler er stort set klassificeres i to kategorier. Du kan bruge standard tagging pistoler til tykkere stof og fine stof pistoler til sarte materialer som silke . Du kan også bruge fint stof pistoler til tykkere tøj , men de kan ikke arbejde så godt. Undgå at bruge standard kodning kanoner på sarte stoffer , fordi de kan forårsage skade . Forkert brug af værktøjet kan forårsage skade på dyre nye tøj og tilbehør . Det er også vigtigt at teste værktøjet på et mindre synligt del af en struktur , før du koder den i en udsat område .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.