wolfram anvendelser i kroppen

Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , wolfram " er en naturligt forekommende stål -grå til tin-hvidt metal eller fint pulver , der kommer fra mere end 20 forskellige wolfram-forsynet mineraler . " Dens atomnummer er 74 , og sin atomare symbolet W. Normalt bruges til at skærpe stål , har stigningen i den industrielle aktivitet i USA øgede chancer for folk at blive udsat for wolfram .

Midler til eksponering


Mennesker kan blive udsat for wolfram ved at drikke vand , spise mad eller indånder luft , der er blevet forurenet af wolfram . Selv wolfram forekommer naturligt i miljøet i små mængder som mineraler , industrianlæg , der fremstiller wolfram kan frigive store mængder af wolfram i luften .

tiltræden og udtræden af Body


Tungsten ind i kroppen ved at spise , drikke , røre eller trække vejret . Forskerne er i tvivl om metaboliseringen af wolfram i kroppen , men det kommer ind i blodbanen og spredes til alle dele af kroppen . De fleste af wolfram hurtigt behandles i fordøjelsessystemet , der forlader din krop enten gennem urin eller afføring .

Helbredsvirkninger


Ved udsættelse for høje niveauer af wolfram , kan de umiddelbare virkninger på kroppen være irritation af huden , øjne , hals eller næse . Langtidsvirkninger kan involvere et utal af lungeproblemer , mest sandsynligt hoste , hvæsen og åndenød . Mange af de langsigtede virkninger er blevet tilskrevet anvendelsen af kobolt i wolfram-raffinering og kompoundering processer . Det er vigtigt at forstå, at disse bivirkninger er resultatet af langvarig kraftig eksponering for wolfram , ikke minimal eksponering for wolfram , at de fleste mennesker oplever .

Usikker Research


I øjeblikket er der ikke tilstrækkelige videnskabelige forskning afgøre, om tungsten eksponering medfører leukæmi eller andre former for kræft . Den generelle tommelfingerregel er mere en person udsættes for wolfram , jo højere er sandsynligheden for , at personen, der oplever nogle sundhedsmæssige effekter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.