CFR uddannelseskrav

CFR ( hjerte første reaktion ) uddannelse varierer fra område til område . Alle CFR uddannelse har tendens til at dække de samme emner , selvom forskellige institutioner kan vælge at fokusere hårdere på et eller andet område . Men , det grundlæggende i at være en first responder er de samme , og uddannelsen falder sammen med , hvad der er vigtigt for dem, der er først på scene

Program Oversigt


Alle programmer dækker syv forskellige områder : . patient vurdering , CPR , AED , aflåst sideleje , kvælning , hjerteanfald og slagtilfælde . Disse syv grupper håndtere de vigtigste emner en patient vil have , før du kan få dem til et hospital indstilling . Ved at udnytte uddannelse og beskæftiger sig med disse forhold , giver et first responder patienten den bedste mulighed for at overvinde deres skader eller tilstand , når de ankommer på hospitalet .

Oprindeligt Patient Assessment


Første patient evaluering kræver besvareren vurdere sikkerheden af scenen . Hvis patienten er i en bil , der er på brand eller i vejen for trafikken , den indlysende ting , der skal gøres er at flytte patienten til et sikkert sted .

CPR


Denne uddannelse let flyder ind i ABC 's of CPR . At sikre en patient har en arbejdsgruppe luftveje , trækker vejret , og deres hjerte er at pumpe leverer omsætning af ilt . De kursusaktiviteter vil gå over den nuværende rigtige måde at administrere CPR .

AED


AED refererer til en automatisk ekstern defibrillator , en bærbar elektronisk enhed, der bruges til at chokere og stimulere hjertet , når dens expericing arytmi og andre symptomer . AED maskiner har været placeret i hele stærkt trafikerede områder som lufthavne , busterminaler og endda på fly . Hvis du er på en ambulance du vil have din egen AED at arbejde med . Uddannelse vil omfatte den korrekte procedure med at udarbejde en patient og administration af defibrillator .

aflåst sideleje

For en patient, der trækker vejret normalt , men er bevidstløs , skal du kende korrekt genvinding position som at holde dem sikkert og lette den bedst cirkulation muligt. Uddannelse vil lære positionering patienten til at beskytte deres luftveje og lette iltmætning i blodet , mens du får patienten til en nødfacilitet .

Kvælning

Kvælning er en anden uddannelse mission . Der er to primære handlemuligheder , når en person er kvælning. Et gælder den patient, som ikke får nogen luft og den anden til en patient, der er stadig få luft , men ikke trække vejret normalt . CFR praktikanter lære både mave fremstød og tilbage slag samt hvordan man passer en kvælning spædbarn .

Heart Attack

For en person, der lider af et hjertetilfælde , er der ikke meget , der kan gøres før ankomst til hospital . Standardprotokol omfatter administration aspirin . Uddannelse går over tegn på et hjerteanfald , og hvor meget aspirin for at give såvel som gendannelsesoplysninger .

Stroke

Når en patient lider af et slagtilfælde , vil mange mennesker ikke genkende tegn . Første respondenter har lært at vurdere patientens gennem FAST -systemet . Dette går over ansigtet svaghed , arm svaghed , og taleproblemer . Anerkende et slagtilfælde kan bidrage til at lette at få en patient den rette behandling i tide .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.