Den primære anvendelse af arsen

Arsen er det 33. element på det periodiske system . Det forekommer naturligt i en række forbindelser , men er meget giftig ved indtagelse eller indånding . Alligevel er det udnyttes kommercielt i en række forskellige måder i USA . Arsen har været anvendt som en behandling af syfilis , et tilsætningsstof i foder, og som pesticid . Mens USA er ikke længere en førende producent af kommercielle Arsen , er det stadig en førende forbruger .

pesticider


Den mest almindelige anvendelse af arsen plejede at være i anvendelsen af pesticider . Arsen er et giftstof for insekter samt mennesker og er uopløseligt . Arsen blev normalt findes i cigaretter som følge af brug af arsen -holdige pesticider i tobak . På grund af tilstedeværelsen af mindre giftige pesticider og statslige regler , arsen er ikke længere en primær ingrediens i pesticider .

trykimprægneret træ


trykimprægneret træ anvendes i pyntede , legeplads materialer , bryggers pæle og andre industrielle områder og er den førende industri for arsen i USA . Arsen findes i kromateret kobber arsenat ( CCA ) , en EPA reguleret pesticid , der gør træet modstandsdygtig over for råd og insektangreb . I 1998 blev en anslået 90 procent af arsen brug i træprodukter .

Andre anvendelser


Arsen har været brugt i rottemidler , husdyrfoder , glasproduktion og som tilsætningsstof i blyhagl . Mens mange af disse industrier ikke længere bruge arsen i store mængder , den deraf følgende forurening af grundvandet efter mange års arsen belæsset affald er en bekymring rundt om i landet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.