GLP regler

Oprettet af US Food and Drug Administration ( FDA ) , god laboratoriepraksis ( GLP ) sikrer den kaliber og myndighed ikke-kliniske resultater af laboratorietest ved at regulere operationelle procedurer , kvalitetssikring og personalets kvalifikationer . Dette er ikke kun giver mulighed for testdata spores for pålidelighed , men også sikrer mere præcise data.

Job Positioner


GPL retningslinjer skitsere jobbeskrivelse , pligter og forpligtelser i hvert laboratorium stilling , mens mandat at laboratoriet ansætte en tilstrækkeligt antal kvalificerede personer til at dække alle positioner . Selvom GPL ikke angiver den nøjagtige type kvalifikationer eller uddannelse, du skal indhente for at arbejde i et laboratorium , retningslinjerne heller , at dine kvalifikationer-enten fra uddannelse eller erfaring-meget vel være dokumenteret .Når ansat , skal du vedligeholde din personlige hygiejne og sundhed med henblik på at undgå forurening lab test . Du skal også ændre dit tøj så ofte som nødvendigt for at undgå mikrobiologisk , radiologiske eller kemiske bestikkelse af alle prøver og studere . Hvis du fange en sygdom , der kan kompromittere integriteten af en test , skal du informere din vejledere med det samme.

kvalitetssikring


Hver lab skal etablere en kvalitetssikring ( QAU ) til at overvåge laboratorieudstyr , metoder , praksis , og den endelige rapporter, at sikre, at GLP forordninger bliver fulgt korrekt . Som medlem af QAU , skal du sende laboratorium forvaltning skriftlig dokumentation af laboratoriet resultater , eventuelle anbefalinger til forbedring af overholdelsen af GPL og datoer for inspektion af laboratoriet. Det er også dit ansvar at gøre alle eftersyn dokumenter til rådighed for FDA .Selvom GLP kræver ikke QAU medarbejdere til at arbejde fuld tid , FDA foretrækker fuldtidsansatte . Dette er for at sikre, at et andet job ikke distrahere fra din QAU arbejde .

Standard Operating Procedure


GLP omfatter standard operationelle procedurer ( SOP ) . Disse skriftlige laboratorium procedurer etablere protokol for en bred vifte af aktiviteter . De omfatter følgende procedurer : kalibrering og standardisering lab instrumenter inspektion , vedligeholdelse og afprøvning af udstyr , rigtig svar , når udstyret svigter , analysemetoder , forarbejdning , opbevaring , og finde data og registrering .SOP'er også informere QAU om de metoder, de skal anvende, når de udfører forsøg , inspektioner og revision af de endelige rapporter. Selv om det ikke er obligatorisk, bør SOP holdes tæt det instrument, de vedrører , og ikke indgivet væk i et kontor .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.