Hotellet nødprocedurer

Alle hoteller er påkrævet ved lov at give deres gæster med en liste over specifikke nødprocedurer . Fordi en af de mest almindelige nødsituation på et hotel er et brand , nødprocedurer typisk omfatte en detaljeret kort over gulvet i rummet er tændt, og en skitse af ruten til den nærmeste exit . Nødberedskab også indeholder en liste over hvad man skal gøre , når du har forladt hotellet samt hvad man skal gøre i tilfælde af at du er forhindret i at evakuere .

Evakuering


Hoteller ofte post en rum- specifik evakuering kort på bagsiden af døren til hvert værelse . Den nærmeste udgang er markeret , ligesom alle andre udgange på gulvet , hvis det nærmeste, man er blokeret . Hoteller, der ikke sætter individualiserede kortene i hvert værelse er forpligtet ved lov til at give generelle plantegning kort . Receptionen personale kan fremhæve nærmeste trapperum og udgange til et gæsteværelse på en papirkopi .Nødevakueringsprocedurer begynde ved at flytte for at afslutte , når en alarm lyder , selvom du har mistanke om det er en boremaskine . Før du åbner døren , bør du føle det for varme og kigge efter røg , der kommer under døren . Spærring røg eller flammer , hotel procedurer dikterer , at du skal udrejse via den sikreste , korteste rute muligt . Hvis der er kraftig røg , bør du forblive lav til jorden . Aldrig bruge elevatorer i løbet af en nødevakuering , de kan blive hængende i midten af afstamning , eller akslen kan fylde med røg . Desuden kan brandvæsnet nødt til at bruge elevatorerne til at hjælpe immobile mennesker .

bliver fanget


Nødprocedurer for at blive fanget i et område eller rum inde i et hotel begynde med først at lukke så mange døre som muligt mellem dig og ilden og derefter forsegler området ved at placere vandfyldte håndklæder og lagner over alle ventilationskanaler og døre revner . Bruge telefonen , hvis det virker , at kalde 9-1-1 og rapportere brand og din placering i bygningen . Hængende et ark eller en mærkbar beklædningsgenstand fra vinduet signaler din placering , uanset om du er i stand til at bruge telefonen til at ringe for at få hjælp .Breaking vinduer eller åbne dem mere end et par inches kan invitere ild og røg fra andre åbninger inde . Friskere luft er altid i nærheden af gulvet , så protokollen dikterer , at du bliver lavt. Hertil kommer , at placere en våd klud over munden og næsen hjælper dig trække vejret bedre i en røgfyldt miljø .

Opfølgning


Ofte , men ikke altid , hotel nødprocedurer anmode om, at evakueret gæster samles i en forudbestemt område-som regel foran hotellet . Det er vigtigt at rapportere dig selv til den person, der er under navneopråb af alle gæsterne om det register, så reddere vil ikke gå ind i brændende bygning på udkig efter en person, der allerede har evakueret .I situationer , hvor det er uklart, om eller ej brandvæsen er blevet kaldt , skal du ringe 9-1-1 , hvis der er en måde at gøre det . Hvis du mener, nogen er fanget på hotellet , aldrig forsøge at gå ind igen . Snarere , fortæller et medlem af politi-eller brandvæsen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.