Hvordan kan jeg donere plasma i Reno , Nevada ?

Donere plasma i Reno , Nevada , giver dig mulighed for at tjene ekstra penge og samtidig bidrage til en vigtig årsag . Plasma anvendes til forskning og udvikling af meget nødvendige medicin , der hjælper til at redde millioner af menneskeliv .

For så lidt som et par timer om ugen , kan du gøre hundredvis af dollars om måneden . Hvis du er ved godt helbred , i alderen 18 og 65 , og vejer mere end 110 pounds , er du sandsynligvis berettiget til at bidrage og kan planlægge en indledende screening
1 .
Planlæg en foreløbig sundhed skærmen ved at kalde Biomat USA Reno Donor -center på 775-329-9421 . De er placeret på :

270 East 6:e St.
Reno , NV 89501
2
<. br > Forbered dig på mødet, og første donation . På dagen for din planlagte screening bør du være i stand til at gøre din første donation , så det er vigtigt at forberede dig fysisk og mentalt .

Reno er kendt for sin varme . Vand spiller en meget vigtig rolle i plasma donation . Drik masser af vand for at undgå dehydrering og fremskynde din plasma bidrag . Også , spise en velafbalanceret måltid og få masser af søvn .

3 .
Check in til tiden på dagen for din screening og sørg for at have den rette identifikation . Du skal have en gyldig billedlegitimation , f. eks Reno kørekort , studerende eller militært identitetskort , og en social sikring kort ( eller et Visa Border Crossing kort) .
4 .
Vær forberedt på en lægeundersøgelse . Din vitale tegn , vil blive kontrolleret ( blodtryk , vægt , puls og kropstemperatur ) , dit blod bliver testet for tilstrækkelig protein og du vil blive bedt om en række medicinske spørgsmål for at sikre, at du ikke har deltaget i nogen højrisikoadfærd .
5 .

Doner plasma . Når du har bestået eksamen , vil du få lov til at gøre din første donation , kaldet plasmaferese . Du vil blive siddende i en behagelig afslapning stol , hvor Reno medicinsk personale vil forberede dig til den første ekstraktion . En nål vil fjerne blod fra kroppen , så udtrække plasmaet fra det i en flaske , og endelig returnere røde blodlegemer tilbage i gennem den samme nål . Processen tager omkring en time til en time og en halv . Ved at drikke rigeligt med vand før din udnævnelse , vil du finde det processen tager kortere tid . Når du er færdig med den procedure , vil du blive bedt om at vente fem minutter. Du kan føle lidt svimmel eller træt . Dette vil passere , og når du føler dig mere normal , kan du samle din første kompensation .
6 .
Opsæt en anden donation udnævnelse på Biomat i Reno , Nevada . Plasma vil genskabe inden for 48 timer, og du vil derefter være i stand til donere igen . Du bliver nødt til at donere to gange for Biomat at bruge din plasma .

gode råd og advarsler


 • Spis nærende måltider og drikke rigeligt med vand .
 • Undgå at donere mere end to gange om ugen .
 • Må ikke ryge , hvis du ønsker at donere plasma .
 • Undgå alkohol forud for donationen .
 • Få masser af sove, før du donerer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.