MSDS sikkerhed & undervisningsmateriale

MSDS sikkerhed og uddannelse er omfattet af OSHA , 29 CFR 1910. 1200 " Hazard Communication ". Denne standard giver krav til mærkning , en udpeget HazCom område for MSDS , personlige værnemidler og uddannelse af medarbejdere .

Dette er en obligatorisk standard

MSDS


En MSDS er en leverandørbrugsanvisning . Af føderale lovgivning , skal den ledsage kemiske produkter, der er pakket til andre anvendelser udover husstanden . Oplysninger om en MSDS vil informere en medarbejder , hvordan man reagerer på en eksponering , spild eller brand .

Sikkerhed


Sikkerhed sker , når en medarbejder er informeret eller uddannet med hensyn til de farer på deres arbejdsplads . Bevæbnet med en MSDS , vil en medarbejder har en god idé , hvordan man reagere i en nødsituation . Det kunne indebære , hvilke personlige værnemidler ( PPE ) er nødvendig , evakuerer området , hvordan man kan yde førstehjælp og meget mere.

Uddannelse


Træning er obligatorisk for alle medarbejdere under HazCom . Mange undervisningsmateriale kan modtages fra OSHA Training Institute . En stor del af materialerne er gratis . Faktisk kan mange af uddannelsen publikationer udskrives direkte fra hjemmesiden i enten HTML eller PDF -formater . Der er også mange virksomheder i erhvervslivet , der vil træne en virksomheds medarbejdere og give alle de materialer , til en pris .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.