North Carolina State regler for meth oprydning

Misbrug og distribution af methamfetaminer eller " speed "er et alvorligt problem i North Carolina , efter både statens guvernør 's Crime Kommissionen og de nationale Drug Information Center . Som et resultat af stoffet øgede popularitet , " meth lab " oprensningsomkostninger steget betydeligt Statewide

Betydning


Når meth er fremstillet i et hemmeligt laboratorium , mindst fem pounds af potentielt dødbringende affald frigives til miljøet , i henhold til North Carolina Governor's Crime Kommissionen . For den offentlige sikkerhed er det kun højtuddannede , der er autoriseret til at rydde op sådan miljøfarer .

Omkostninger


Hver meth lab oprydning i staten koster mindst $ 10. 000, som direkte påvirker adgangen til andre vigtige offentlige serviceydelser , konstaterer North Carolina Governor's Crime Kommissionen . Udstyret er så high-tech , og uddannelsen så grundige, at de lokale retshåndhævende myndigheder er normalt i stand til at rydde op meth labs .

Effects


Børn lever i hjem , der anvendes som meth laboratorier eller i nærheden af sådanne boliger er ved at udvikle astma og andre alvorlige vejrtrækningsproblemer, ifølge North Carolina Governor's Crime Kommissionen . Kemikalierne kan også forårsage farlige brande , og dermed statslige og føderale myndigheder fortsat at bruge skattekroner til at håndhæve sikker oprydning regler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.