OSHA South Carolina regler & regler

Du skal bruge:
dokumentation for ophold
. Identifikation.
Social Security Card .
Bevis for navneændring ( ægteskab eller skilsmisse papirer ) .

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) er et føderalt agentur af US Department of Labor . Dette agentur har til opgave at garantere sikkerheden og sundheden for alle arbejdstagere gennem udvikling af arbejdspladsen regler og forskrifter . Hver stat har tilladelse til at udvikle sine egne regler og forskrifter ud over de føderale regler og bestemmelser. South Carolinas stat OSHA kontor har udviklet bestemte regler og bestemmelser er relevante for South Carolina arbejdstagere . Disse regler og forskrifter til at sikre den fysiske sikkerhed for både private og offentlige sektor ansatte .

Contractor Krav til byggepladser


For at en virksomhed , der opererer i South Carolina for at være i overensstemmelse med statens OSHA love , ingen bygning entreprenør eller underleverandør kan kraft enhver arbejdstager til at arbejde under forhold, der er uhygiejnisk , farligt eller farlige for sundhed eller sikkerhed . Hertil kommer , omdefinere South Carolina OSHA retningslinjer for byggepladser , hvad en " kompetent person "er . Det statslige OSHA retningslinjer fastlægge en sådan person som en person, der har haft en særlig uddannelse i og viden om brug af sikringssystemerne . Denne person skal også være i stand til at identificere eksisterende og potentielle farer og have myndighed til at rette op på disse risici.

Spray Afsluttende med brændbart materiale


South Carolinas OSHA retningslinjer vedrørende spray efterbehandling med brandfarlige og brændbart materiale adskiller sig fra den føderale retningslinjer , Der giver virksomheder med forskellige særlige hensyn til det miljø, som spray efterbehandling kan udføres . Konkret udstyr inden for 20 fod vandret og 10 meter lodret for sprøjtningen område kan ikke producere gnister under normale driftsforhold . Hertil kommer , er retningslinjer på plads vedrørende korrekt ventilation når du bruger giftige materialer til spray efterbehandling. For eksempel, hvis det rum , hvor sprøjtning foregår automatisk udluftning , når spray enheden er i drift derefter en 5- fods tomme plads skal findes foran spray rummet . Hvis den spray enheden og ventilationssystem ikke er forbundet , er en 10- fods plads kræves .

Powered industritrucksikkerhed Standarder


South Carolinas OSHA retningslinjer adskiller sig også fra føderale retningslinjer , når det kommer til strøm industritruck standarder . South Carolinas OSHA standarder skitsere reviderede regler for lastbiler , der er udstyret med lodrette alene eller lodret og vandret, gaffel kontrol . Disse regler omfatter behovet for at medtage en sikkerheds platform på gaflen , når du løfter personale samt krav , at personalet på platformen skulle have nogle midler til at afbryde strømmen til lastbilen , og at ordentlig beskyttelse mod faldende genstande, der skal leveres.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.